Sortimo bedrijfswageninrichtingen

Een Sortimo bedrijfswageninrichting is veel meer dan alleen maar een rek in een laadruimte van de bedrijfswagen. Sortimo biedt oplossingen voor meer productiviteit, een betere economische efficiëntie en tevreden medewerkers, bedrijfsleiders en met name klanten.


Contact

Ellermeyer is Sortimo Pro Partner. Veel innovatieve ideeën van Sortimo zijn intussen de standaard in de markt. Sortimo heeft in samenwerking met alle Europese merken bedrijfswagens een pasklare inrichting voor hun modellen ontworpen. Ook biedt Sortimo specifieke bedrijfswageninrichtingen per branche en beroepsgroep, zoals schilders en timmerlieden. In 1994 was Sortimo de eerste in de industrie met een DIN en ISO 9001 certificaat. Neem contact met ons op  om alle mogelijkheden voor u te bespreken.

SR5 – Het ordeningssysteem voor maximale productiviteit

Sortimo heeft met de SR5 een bedrijfswageninrichting ontwikkeld, die voor elke professional een perfecte werkplekorganisatie op het kleinste oppervlak mogelijk maakt.

Voor de perfecte organisatie van uw werkplek

Sortimo BOXXen en -koffers zorgen voor een betere organisatie en toename van de productiviteit bij de dagelijkse werkzaamheden omdat gereedschappen en kleine onderdelen goed worden gesorteerd, veilig weggeborgen en netjes en overzichtelijk van de werkplaats naar de gebruikslocatie getransporteerd. De praktische klasseersystemen maken de mobiele werkplaats efficiënt en overzichtelijk en kunnen dankzij hun schuif- en draagfunctie multifunctioneel worden gebruikt.

Het mobiele werkstation voor de werkplaats en bouwplaats!

De WorkMo kan dankzij zijn modulaire opbouw individueel worden samengesteld en is daardoor in elke situatie inzetbaar: als verplaatsbare werkbank, als mobiele werkplaats, als werkplaatsrek, als vervoermiddel en als mobiel werkstation.

Het flexibele dakdragersysteem.

Het Sortimo TopSystem biedt extra opbergruimte op het dak van het voertuig ten behoeve van het veilig transporteren van volumineuze en lange voorwerpen en bespaart tijd door zijn eenvoudige bediening. De in lichtgewicht-constructie ontworpen dakdrager, maakt door zijn geringe eigengewicht maximale belading mogelijk en heeft dankzij zijn hoogwaardige verwerking en corrosiebestendige materialen bovendien een zeer lange levensduur – endat betaalt zichzelf terug.