Sortimo – SR5

SR5, de bedrijfswageninrichting van de vijfde generatie, heeft de expertenjury van het internationaal gerenommeerde Plus X Awards overtuigd en is bekroond met de titel “Beste product van het jaar 2019” in de categorie “Autoaccessoires”.Door deze onderscheiding werd bevestigd dat de bedrijfswageninrichting een toekomstveilig, innovatief en richtinggevend product binnen de automobielbranche is.Daarom mag het innovatieve bestelwagen inrichting zich bovendien opsmukken met vier van de zeven keurmerken van de Plus X Awards als teken voor merkkwaliteit: kwaliteit, functionaliteit, ergonomie, design.


Contact

SR5 – product van het jaar!

De bedrijfswageninrichting voor maximale productiviteit is drager van het internationale keurmerk voor merkkwaliteit, de Plus X Award.

SR5, de bedrijfswageninrichting van de vijfde generatie, heeft de expertenjury van het internationaal gerenommeerde Plus X Awards overtuigd en is bekroond met de titel “Beste product van het jaar 2019” in de categorie “Autoaccessoires”.Door deze onderscheiding werd bevestigd dat de bedrijfswageninrichting een toekomstveilig, innovatief en richtinggevend product binnen de automobielbranche is.Daarom mag het innovatieve bestelwagen inrichting zich bovendien opsmukken met vier van de zeven keurmerken van de Plus X Awards als teken voor merkkwaliteit: kwaliteit, functionaliteit, ergonomie, design.

SR5 – Sortimo bedrijfswageninrichting van de 5e generatie

Het online configureerbare bestelwagen inrichting voor maximale efficiëntie van de dagelijkse werkzaamheden.

Met het slimme SR5-bedrijfswageninrichting opent Sortimo een nieuwe dimensie voor de aanschaf en het gebruik van bedrijfswageninrichtingen! 

Maximale benutting van de laadruimte

Online configureerbaar
Hoogste productiviteit
Volledige compatibiliteit van het systeem

Bedrijfsoverschrijdende processen kunnen dankzij SR5 verder worden geoptimaliseerd en workflows worden aanzienlijk doelgerichter en efficiënter. De bedrijfswageninrichting werd zo ontworpen dat het een directe toegang tot de benodigde gereedschappen mogelijk maakt en de vervoerde goederen overzichtelijk en goed gestructureerd kunnen worden opgeborgen. Schuifladen, koffers en BOXXen, evenals talrijke toebehoren maken van de SR5 een perfecte partner onderweg voor elk ambachtelijk bedrijf. Het beproefde en in de bedrijfwageninrichting geïntegreerde ladingbeveiligingssysteem ProSafe garandeert maximale veiligheid voor de inzittenden en de lading.

SR5 – Volledige compatibiliteit dankzij het EcoSystem

Alles past bij elkaar! SR5 zorgt niet alleen voor continuïteit tijdens de dagelijkse werkzaamheden, de slimme bedrijfswageninrichting sluit bovendien naadloos aan bij het volledige systeem van Sortimo en garandeert complete compatibiliteit over de systeemgrenzen heen, zodat gereedschapskoffers en BOXXen zonder beperkingen en veilig vervoerd kunnen worden.

Compatibel met BOXXen en koffers

Voor het veilig en geordend vervoeren van gereedschappen, machines, kleine onderdelen of verbruiksmaterialen zijn de koffers en BOXXen van Sortimo de ideale oplossing. Deze kunnen via uittrekbare rails of MultiSlides probleemloos en veilig in de legbodem van de bedrijfswageninrichting worden geïntegreerd. Machines, gereedschappen en verbruiksmaterialen kunnen zo steeds veilig en goed gesorteerd van de werkplaats naar de betreffende plaats van gebruik worden vervoerd.

Compatibel met het ladingbeveiligingssysteem ProSafe

Het beproefde ProSafe ladingsbevestigingssysteem maakt een snelle en professionele vastzetting van de vervoerde lading mogelijk. Het is het enige ladingsbevestigingssysteem dat standaard past in de originele verankeringspunten van de lichte bedrijfswagens, de individuele vloerverankeringspunten of de spanrails en eveneens kan worden geïntegreerd in de bedrijfswageninrichting of het dakkoffersysteem. Wij raden bovendien de SoboPro-vloer aan, die reeds beschikt over ProSafe verankeringspunten.

Compatibel met andere fabrikanten

Voor maximale toepassingsmogelijkheden voor de klant heeft Sortimo zijn systeem ook opengesteld voor producten van andere fabrikanten. Zo is bijvoorbeeld de nieuwe Hilti-koffer volledig integreerbaar binnen de SR5-bedrijfswageninrichting. Het Sortimo EcoSystem is bovendien volledig compatibel met diverse fabrikanten die de L-BOXXen gebruiken als omdozen voor hun gebruiksgoederen en gereedschappen. Deze zijn hierdoor gemakkelijk en snel te integreren in de SR5 en veilig te vervoeren naar de werkplek.

Jumbo-Unit – schuiflade voor grote ladingen als oplossing voor de ondervloer

Zware gereedschappen en weinig handzame materialen kunnen snel en veilig in de Jumbo-Unit worden opgeborgen, die perfect onder de bedrijfswageninrichting past en daardoor de opbergruimte vergroot

De slimme constructie van de Jumbo-Unit garandeert een hoge belastbaarheid en ergonomisch hanteren ervan voor  snelle toegang tot de gehele inhoud. Met behulp van extra accessoires is de Jumbo-Unit in de meest uiteenlopende situaties flexibel inzetbaar.


Contact


Elke handwerker of dienstverlener moet de laadruimte van zijn bestelwagen zo efficiënt mogelijk gebruiken. Daarom moet deze zo optimaal mogelijk worden benut. Met SR5 – het reksysteem van Sortimo – kunt u de beschikbare ruimte in uw voertuig perfect benutten en verspilt u geen potentieel. De in het reksysteem gebruikte componenten kunnen qua diepte variabel worden ingesteld. Hierdoor is het mogelijk de contouren van het voertuig te volgen en wordt er geen ruimte verspild. Zo kan bijvoorbeeld door de vermindering van de diepte van de gebruikte boxen en legborden optimaal rond de achterste wielkast van een voertuig worden gebouwd – door deze maximale benutting van de laadruimte en de hiermee gepaard gaande productiviteitsverhoging bespaart u in het dagelijks werk veel tijd en dus geld. Dankzij de extreem ruimtebesparende constructie van het SR5-reksysteem kunt u ook volumineuze goederen, zoals europallets, transporteren. Deze kunnen op hun beurt heel eenvoudig met behulp van de ladingsbeveiligingsvloeren worden vastgesjord en bevestigd. 

Het Sortimo-reksysteem van de vijfde generatie weerspiegelt de actuele stand van onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor is gewaarborgd dat het nieuwste reksysteem optimaal voldoet aan de veranderende eisen van de verschillende branches en bedrijfstypen. Hierbij is van belang dat er een beproefd ecosysteem tussen Sortimo, de voertuig- en gereedschapsfabrikanten alsook de verschillende branches bestaat. Dat betekent dat u uw reksystemen online individueel kunt configureren en hierbij veelzijdige instelmogelijkheden kunt gebruiken. Sortimo werkt nauw samen met talloze automerken.  Tegelijkertijd kunnen bijvoorbeeld de gereedschapskoffers van Gedore, Hilti of Bosch standaard in het reksysteem SR5 van Sortimo worden verankerd. Beschadigingen aan de dure materialen door een slechte ladingbeveiliging of verschuiven behoren hiermee tot het verleden.

Maar dat is niet alles: SR5 verbetert bovendien de overzichtelijkheid van uw laadruimte. U ziet in één oogopslag welke gereedschappen, materialen en overige goederen u bij zich hebt – en welke eventueel niet aanwezig zijn. Een korte controle voordat u vertrekt is dus voldoende om dat te controleren, zodat er geen onnodige herhaaldelijke ritten vanwege vergeten resp. niet-meegenomen materialen nodig zijn. Net zoals de andere Sortimo-producten, draagt dus ook het reksysteem SR5 in hoge mate bij aan een vergemakkelijking van het werk en procesoptimalisatie.

Het is duidelijk dat elke branche andere eisen aan de laadruimte stelt. In onze online-configurator kunt u tussen verschillende branches kiezen en uw SR5-inrichting dus precies op uw behoeften afstemmen. Alleen op deze manier kan worden gewaarborgd dat ons reksysteem ook daadwerkelijk bij u, uw bedrijf en de dagelijkse werkzaamheden past.

Wanneer u bij de planning en configuratie van uw reksysteem hulp nodig hebt, staan onze experts altijd voor u klaar. U kunt een persoonlijke afspraak maken, zodat wij u bij de optimale samenstelling van uw SR5 kunnen ondersteunen. Onze adviseurs beschikken over veel ervaring en branchespecifieke vakkennis die ze graag met u delen om een optimale configuratie te realiseren.

Bij het ontwerp van het SR5-systeem werd veel waarde gehecht aan het feit dat de productiviteit van de gebruikers duurzaam moet worden verhoogd. Als basis werd hiervoor de uit Japan afkomstige 5S-methode toegepast. De trefwoorden

  • Sorteren
  • Systematiseren
  • Schoonmaken
  • Standaardiseren
  • Standhouden of systematiseren

dienen dus als basis voor een doordachte werkplekorganisatie en de hiermee verbonden productiviteitsverhoging. Speciaal vervaardigde inlays zorgen er bijvoorbeeld voor dat elk gereedschap een vaste plaats heeft. Door de qua kleur afwijkende uitsparing van het buitenoppervlak vallen ontbrekende componenten direct op – ten behoeve van een maximaal overzicht en een eenvoudige hantering.


Contact