Nieuws

Hoge inruilprijs voor uw huidige bedrijfswageninrichting

18-11-2019

Ellermeyer is een interessante actie gestart voor ZZP-ers en ondernemers met een bestelbus. Tijdelijk ontvangen zij een maximale inruil voor een bestaande bedrijfswageninrichting als zij kiezen voor een Sortimo bedrijfswageninrichting. De inruilkorting kan in de duizenden euro’s oplopen. Met een knipoog naar de SIRE campagne “Waardeer het. Repareer het” heeft Ellermeyer nog een aantrekkelijke aanbieding. Gebruikers van een bestaande Sortimo bedrijfswageninrichting kunnen een opknapbeurt laten uitvoeren om zo nog langer te profiteren van hun kwaliteitsproduct. Klik hier voor meer informatie.  

 

ELLERMEYER HELPT TESLA RIJDERS

13-11-2019

Tesla rijders die het zitcomfort willen verbeteren zijn bij Ellermeyer aan het juiste adres. Wij hebben de afgelopen jaren diverse (lease)rijders geholpen met het aanpassen van de stoelzittingen met passende bekleding. Niet voor niets worden wij in de Community van de Tesla Motors Club genoemd als specialist voor het aanpassen van Tesla stoelen. Wilt u uw zitcomfort verbeteren, neem dan contact met ons op via 088-336 00 33.

ELLERMEYER BIGTWIN CUSTOM BIKESHOW EXPO

4-11-2019

De Bigtwin Custom Bikeshow & Expo 2019 trok de nodige bezoekers. Er werden diverse custom bikes gepresenteerd, de ene nog extremer dan de andere. Ellermeyer was met een eigen stand aanwezig. Wij presenteerden onze unieke scooter- en motorzadels. Een uniek eigen custom zadel maken onze vakmensen helemaal naar uw wens. Alles wat u wenst! Een bestaand zadel geven wij bij Ellermeyer meer comfort met onze unieke gelpack of zadelverwarming. Heeft u de Bikeshow gemist, geen probleem. Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op via 088-336 00 33.

‘SORTIMO PRO PARTNER AWARD’ VOOR ELLERMEYER

16-10-2019

Sortimo Nederland kent een landelijk netwerk van professionele, vakkundige inbouwstations. Deze partners spelen een belangrijke rol bij de advisering, verkoop en inbouw van de Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Met de uitreiking van de award ‘Sortimo PRO PARTNER van het jaar’ toont Sortimo Nederland zijn waardering voor de kwaliteit van het werk van Ellermeyer op het gebied van advies en inbouw van bedrijfswageninrichting. Trots zijn wij ook op onze vakmensen die deze Sortimo PRO PARTNER Award mede mogelijk hebben gemaakt. Ellermeyer: vakmanschap en meesterschap sinds 1946.

SORTIMO FR5 – HET FLEXIBELE INKLAPBARE REK

10-10-2019

Sortimo, marktleider in het leveren van intelligente mobiliteitsoplossingen, heeft een nieuw inklapbaar systeem geïntroduceerd – FR5, speciaal ontworpen voor pakket- en koeriersdiensten. FR5 biedt het hoogste niveau van flexibiliteit met de grootst mogelijke veiligheid in het dagelijks werk. FR5 is direct verkrijgbaar bij Ellermeyer als Sortimo ProPartner en inbouwstation.

Sortimo in drie fase meetwagen

17-07-2019

Ellermeyer voerde een mooi project uit voor Fedu Solutions. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van kabels en openbare verlichting. Zij zijn in het bezit van drie geavanceerde “drie fase” meetwagens waarmee zij snel kabelfouten in de openbare verlichting, laagspanning, middenspanning en hoogspanning kunnen lokaliseren en eventueel oplossen. 

Ellermeyer verzorgde de inrichting van de meetwagen. Wij plaatsten Sortimo ladenblokken en aan de achterzijde een Sortimo bedrijfswageninrichting met jumbo-laden. Zomers kan er koel gewerkt worden in een geconditioneerde ruimte met de aangebrachte Dometic airconditioning. Wilt u meer informatie over Sortimo bedrijfswageninrichting, bel Tim Rijnbeek op 088 – 336 00 33.

Motorzadel prijswinnaar

31-05-2019

Ellermeyer en motorzadels.nl waren volop in het nieuws. Op het MegaMotortreffen werd een zadel officieel uitgereikt aan Alex van Putten. Alex had een prijsvraag gewonnen die was georganiseerd op de Motorbeurs 2019 door Ellermeyer i.s.m. motor.nl. De uitreiking en de making-off van het motorzadel zie je hier:

Ellermeyer spreekt op themabijeenkomst Spierziekte Nederland

20-05-2019

Op zaterdag 18 mei 2019 vond een themabijeenkomst voor leden van Spierziekten Nederland plaats.  Leo Ellermeijer gaf een workshop over auto-aanpassingen. Hij ging onder meer in op de mogelijkheden om zelf auto te rijden met een beperking of mee te rijden. Duidelijk werd dat er meer mogelijk is dan menigeen denkt. Dat geldt voor de gebruiker, maar zeker ook de therapeut, Wmo medewerker, beleidsmaker, arbeidsdeskundige of letselschadedeskundige.

Voor de bezoekers van de bijeenkomst was er na de presentaties van het CBR en Ellermeyer de mogelijkheid om verschillende aangepaste auto’s te bekijken waaronder de Ellermeyer lesauto.

Ellermeyer dealer Peheja Dubbele Bedieningen

9-05-2019

Bij Ellermeyer zijn we trots dat we kunnen aankondigen dat wij per direct dealer zijn geworden van Peheja dubbele bedieningssystemen. De PeHeJa systemen zijn als enige Tüv gekeurd. Dat is goed nieuws voor rijschoolhouders, die kunnen nu terecht bij Ellermeyer dat al  een grote ervaring heeft op het gebied van autoaanpassingen. Peheja is de originele uitvinder van een dubbele bediening die gebaseerd is op een bekabeling. Het innovatieve Peheja®-systeem is in én over te bouwen in ieder type voertuig, van brommobiel, personenauto, bus, landbouwvoertuig, vrachtwagen tot defensiematerieel. Sinds de introductie van het systeem is Peheja BV uitgegroeid tot het meest toonaangevende en snel groeiende producenten van dubbele bedieningen in Europa. 

Ellermeyer aanwezig op Motortreffen Vijfhuizen

2-05-2019

Op 18 en 19 mei is het weer tijd voor het MotorNL Mega MotorTreffen in de Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen! Ellermeyer zal met een stand voor Custom Motorzadels hier aanwezig zijn.

Wil je proefrijden op meer dan 200 nieuwe modellen van 20 motormerken? Live MotoGP Le Mans kijken op groot scherm in bijzijn van Michael van der Mark? Advies krijgen over jouw custom motorzadel?

Bigtwin Magazine is het enige blad met verstand van custombikes. En die pakken ouderwets groot uit op Mega MotorTreffen met een arsenaal aan dikke custom bikes. Liefhebbers likken hun vingers af en zijn er echt niet meer bij weg te slaan. Wie herkend onze zadels?