Laadruimtebeveiliging

In de Benelux wordt er elk jaar in duizenden bestelwagens ingebroken. Maar bij een paar inbraken worden de gestolen goederen teruggevonden.  Zelfs als de inbraak mislukt, richt de inbraakpoging schade aan. Dit wil je als zzp’er, aannemer of koerier natuurlijk voorkomen. Dat kan door een extra bestelwagen slot te installeren.

Het Gatelock beveiligingsslot schrikt dieven af, waardoor ze je bestelwagen sneller voorbij lopen. Mochten ze toch een poging tot inbraak doen, dan maken ze geen kans. Dit oersterke slot is namelijk niet open te krijgen.


Contact

Het bestelwagen slot bestaat uit twee delen, de slotvanger en het buitenste deel. De sluithaak valt bij het dichtvallen van de deur om de slotvanger heen, waardoor er niets bij de sluiting kan komen. Door de sleutel 180º te draaien wordt de sluithaak uit de slotvanger gehaald en kan de deur worden geopend. Het Gatelock bestelwagen slot heeft geen elektronische aansluiting nodig. De Gatelock sluit automatisch (slam lock) waardoor je je lading veilig kunt laden en lossen.

  • Gecertificeerd volgens hoogste beveiligingsnormen CNPP & Sold Secure
  • Slotvanger volledig beschermd
  • Zelfnivellerende werking
  • Laadruimte apart af te sluiten
  • Flexibel; sluit alle deuren met één sleutel
  • Bruikbaar als Slamlock en Deadlock
  • Met noodontgrendeling van binnenuit

Loop je meerdere keren per dag de laadruimte van je bestelbus in en uit om iets te pakken? Of heb je geen handen meer over tijdens het laden en lossen? Dan vergeet je vast wel eens je bestelbus op slot te doen? Een slamlock beveiligingsslot is dan onmisbaar.Het zorgt ervoor dat elke keer dat jij je deuren dicht gooit, ze ook automatisch op slot gaan. Handig als je koerier bent! Je moet de deur natuurlijk wel met de hand openen als je de laadruimte weer in wilt.

Kom je alleen ‘s morgens en ‘s avonds in de laadruimte van je bestelwagen om bijvoorbeeld je gereedschap te pakken? Of gebruik je je bus als werkplaats?  Dan is een deadlock beveiligingsslot voldoende. Dit bestelwagen slot vergrendelt alleen als je het ook echt met een sleutel op slot draait. Dit slot is vooral bedoelt om ‘s nachts extra beveiliging te bieden en wanneer je bus op een onveilige plaats staat. Het beveiligingsslot is aan de buitenkant zichtbaar waardoor een inbreker je bus sneller laat staan.

Soms stelen inbrekers de hele bestelwagen om deze op een rustige plek leeg te roven. Vervolgens laten ze de bus op een verlaten plek staan. Een extra beveiligingsmaatregel tegen diefstal van je bestelwagen is het installeren van een Track en Trace volgsysteem.

Dit is een klein kastje wat onzichtbaar in je bus wordt geïnstalleerd. Hiermee is je auto altijd terug te vinden. Met sommige van deze GPS systemen is het ook mogelijk je rittenadministratie bij te houden.