Over Ellermeyer

Ellermeyer is opgericht in 1946 en gespecialiseerd in verandering, inrichting en aanpassingen en sinds april 2018 onderdeel van De Beelen Groep. Oorspronkelijk richtte Ellermeyer zich voornamelijk op personen- en bedrijfsauto’s. Tegenwoordig werken ze bij Ellermeyer met een enthousiaste groep vakmensen aan motoren, scooters, boten, jachten, exclusieve kantoorinrichtingen en meubelstoffering. In het pand in Amsterdam is een eigen metaalbewerkerij, een houtzagerij en een (leder)beklederij. Zo zijn wij in staat om de meest uiteenlopende projecten op één locatie uit te voeren. Ons Vakmanschap maakt elk project individueel: perfect op maat, volgens specifieke eisen.

Ellermeyer is door TÜV Nederland sinds 2017 gecertificeerd volgens de norm NEN-EN ISO 9001:2015. Ons kwaliteitsbeleid leest u hier.

Vakmanschap en precisiewerk maakt elk project bij Ellermeyer individueel: perfect op maat, volgens specifieke eisen.

De afdeling Autoaanpassingen past een auto dusdanig aan, dat iedere gehandicapte zonder hulp de auto kan besturen, ongeacht zijn of haar handicap. In- of uitstappen hoort daar uiteraard ook bij, zowel voor de bestuurder als voor de passagier(s).

Functionele aanpassingen van een personenauto of bus maakt dus op een veilige manier mobiel onafhankelijk. Ellermeyer is aangesloten bij de Auto Aanpassers Nederland (A.A.N.) en kan adviseren bij vergoedingen voor de benodigde aanpassingen.

Bij vervoer van personen of goederen is een goede inrichting van auto of bus onontbeerlijk. Een taxibus bijvoorbeeld moet voldoen aan de taxi-eisen die vastgelegd zijn door de RDW. Confectie kan beter hangend vervoerd worden en een lading zwaar materieel moet natuurlijk afgescheiden zijn van de chauffeur. Ellermeyer adviseert hierbij en kan de bus of auto exact op wens en efficiënt inrichten.

De beklederij staat garant voor grote inventiviteit, creativiteit en goed gemotiveerde, vakkundige medewerkers met veel liefde voor ‘het vak’. Ellermeyer is aangesloten bij de FOCWA en daarom voldoen wij aan de strenge eisen die gesteld worden. Met zeer uiteenlopende projecten zoals het verzorgen van de complete inrichting en afwerking van het exclusieve automerk Spyker, het bekleden van luxueuze kantoorpanden in New York en London en diverse projecten in de high-end maritiem sector, heeft Ellermeyer zich in al die jaren bewezen als een zeer betrouwbare en vakkundige partner.

Alle verwerkte materialen, als tapijt, leder en kapstof zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste testwaarden.