Bedrijfswageninrichting

Comfortabel en veilig zakelijk rijden is dé specialiteit van Ellermeyer. Wij maken complete inrichtingen met maatwerkoplossingen voor nieuwe en bestaande voertuigen. Door onze jarenlange ervaring bieden we voor elke bedrijfstak de beste oplossing. Ellermeyer is Sortimo PRO PARTNER, het neusje van de zalm op gebied van bedrijfswageninrichtingen voor alle branches. Welke branche u ook werkzaam bent, Ellermeyer heeft altijd dé oplossing op gebied van een optimale en veilige bedrijfswageninrichting.


Contact


ELLERMEYER ONTVANGT ‘SORTIMO PRO PARTNER AWARD’ VAN HET JAAR

Sortimo Nederland kent een landelijk netwerk van professionele, vakkundige inbouwstations. Deze partners spelen een belangrijke rol bij de advisering, verkoop en inbouw van de Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Met de uitreiking van de award ‘Sortimo PRO PARTNER van het jaar’ toont Sortimo Nederland zijn waardering voor de kwaliteit van het werk van Ellermeyer op het gebied van advies en inbouw van bedrijfswageninrichting. Trots zijn wij ook op onze vakmensen die deze Sortimo PRO PARTNER Award mede mogelijk hebben gemaakt. Ellermeyer: vakmanschap en meesterschap sinds 1946.

SORTIMO BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Sortimo bedrijfswageninrichting, innovaties voor professionals. Ellermeyer is officieel Sortimo Service Center. Veel innovatieve ideeën van Sortimo zijn intussen de standaard in de markt. Sortimo heeft in samenwerking met alle Europese merken bedrijfswagens een pasklare inrichting voor hun modellen ontworpen. Ook biedt Sortimo specifieke bedrijfswageninrichtingen per beroepsgroep, zoals schilders en timmerlieden. In 1994 was Sortimo de eerste in de industrie met een DIN en ISO 9001 certificaat.

SIGNALERING

Goede zichtbaarheid is een lastiger vraagstuk dan velen zich realiseren. De werkomgeving rondom je voertuig moet goed verlicht zijn. Daarvoor zijn vele oplossingen. De signalering – zwaailampen of daksets – moeten voldoen aan wet en regelgeving. En in vele gevallen is ondersteuning van flitsers gewenst. Maar wat heb ik nu precies nodig in welke situatie? Dat zullen velen zich afvragen. Bij Ellermeyer kunnen wij u advies geven welke producten bet best bij uw situatie passen.

VB LUCHTVERING

Een Luchtveersysteem is tegenwoordig een steeds belangrijker aspect om toe te passen in de lichte bedrijfswagenbranche. Bij Ellermeyer passen we een luchtveersysteem onder andere toe voor rolstoelvervoer, servicevoertuigen, reddingsvoortuigen zoals ambulances en brandweerauto’s, personenvervoer, dierentransport, campers en autotransport. Luchtvering draagt bij aan meer comfort, een betere wegligging en biedt de mogelijkheid om een voertuig eenvoudig te laten zaken en stijgen.

LAADRUIMTEBEVEILIGING

Wist u dat een inbreker maar zo’n 30 seconden nodig heeft om een onbeveiligde bus te kraken? Gun uzelf een betere gemoeds- en nachtrust en laat uw bedrijfswagen(s) optimaal beveiligen. Ellermeyer installeert hoogwaardige beveiligingssystemen. Voor alle beveiligingsmogelijkheden, bel een van onze accountmanagers voor advies.

EASYLOADER LAADKLEP

EasyLoader is de enige laadklep, die de ingang van de laadruimte vrijhoudt. Het laadplatform wordt namelijk opgeborgen tegen de onderkant van het dak, waardoor men eenvoudig in en uit kan stappen. Voor bijna alle merken en type bedrijfswagens heeft EasyLoader een oplossing. EasyLoader heeft zelfs een laadklep ontwikkelt met een hefcapaciteit van 750 kg! Bel een van onze accountmanagers voor advies.