Sortimo WorkMo

Het mobiele werkstation voor de werkplaats en bouwplaats!

De WorkMo kan dankzij zijn modulaire opbouw individueel worden samengesteld en is daardoor in elke situatie inzetbaar: als mobiele werkbank, als mobiele werkplaats, als werkplaatsrek, als vervoermiddel en als mobiel werkstation.

De afzonderlijke WorkMo-modules kunnen per toepassing flexibel met elkaar worden gecombineerd. Dankzij talloze accessoires, zoals werkbladen, oprijplaten of aluminium perforatieplaten, kan de WorkMo, afhankelijk van de werksituatie, naar eigen keuze worden uitgebreid. Hierdoor ontstaat een mobiele werkplek, die geschikt is voor de werkplaats en/of bouwlocaties. De unieke WorkMo is ook compatibel met het Sortimo BOXXen-programma. De opbergmogelijkheden voor  uiteenlopende kleine onderdelen of gereedschappen zijn talloos. Diverse  samenwerkingen op gebied van BOXXen met leveranciers van elektrische gereedschappen en montage- en bevestigingsmaterialen op het gebied van BOXXen, maken een complete systeem compatibiliteit mogelijk. Vastklikken, koppelen, alles past aan elkaar – meer productiviteit is niet mogelijk!


Op de bouwplaats is geen dag hetzelfde. Wisselende werk vereist wisselend gereedschap en materiaal. Maar ons mobiele werkstation is aan eenvoudig aan dagelijks wijzigende werkzaamheden aangepast. Met de praktische koppelhendel koppelt u de WorkMo-modules op basis van dagelijkse behoefte individueel samen.

De WorkMo is in alle situaties uw aanpasbare werkassistent: als mobiele werkplaats of mobiele werkbank, werkplaatsladekast, gereedschapswagen of als werkstation. Houders voor accessoires, meervoudige stekkerdozen, een werkblad en bevestigingssysteem maken van het transport- en ordeningssysteem een functionele werkplek. Met deze mobiele gereedschapskar voert u elke aanpassing op uw bouwcomponenten op de werklocatie uit.

De modules in verschillende breedtes en hoogtes zijn naar wens te combineren. Zij zorgen voor georganiseerd opbergen van gereed-schappen en verbruiksartiekelen. De modules kunnen worden ingericht met Globelyst lades, legborden, BOXXen en koffers. Door toepassing van extra verdeelschotten creëert u eenvoudig uw eigen onderverdeling van uw werkmaterialen

U maakt de WorkMo-componenten met slechts enkele handelingen mobiel. Zo verplaatst u de WorkMo snel en praktisch van de werkplaats in het voertuig en vanuit het voertuig naar de bouwplaats. Met de koppelhendel fixeert u de oprijplaat naar wens onder de WorkMo. Dit vergemakkelijkt het vervoer. Voor een langdurige mobiele oplossing is het vastgeschroefde steunwiel beschikbaar.

WorkMo-modules zijn compatibel met het BOXXen-programma van Sortimo. Zij maken daardoor deel uit van het EcoSystem. Dat betekent, dat wij ook voor BOXXen van partners van Sortimo (bijv. van BOSCH, Hilti, Gedore of Fischer) compatibiliteit en een onbelemmerde workflow tijdens het dagelijks werk garanderen. Zo kunnen gereedschappen en verbruiksmaterialen in het BOXXen-programma van Sortimo gemakkelijk worden vervoerd in de WorkM0

Het ProSafe ladingbeveiligingssysteem van Sortimo maakt snel en gemakkelijk bevestigen van de WorkMo-modules in de bedrijfswagen of personenauto mogelijk. Bovendien maken de speciale WorkMo Fix positie-vergrendelingen het snel bevestigen en borgen van de module nog makkelijker. Hierdoor is veilig transport van de WorkMo-modules gegarandeerd.

De WorkMo-modules zijn bijzonder geschikt als ideale transportoplossing voor de personenauto kofferbak van  buitendienst-medewerkers, servicemonteurs, enz.. Zij bergen in de modules hun te vervoeren materialen veilig en schoon op. Het flexibele gebruik van de auto blijft mogelijk, omdat de module met slechts enkele handelingen in de auto wordt geplaatst of net zo gemakkelijk eruit wordt gehaald.