Hulp bij in en uit de auto stappen

Is het instappen of uitstappen van de auto een probleem voor u? Niet voor Ellermeyer. Wij bieden een breed scala aan oplossingen. Van eenvoudige hulpmiddelen zoals een extra handgreep tot geavanceerde rolstoelliften. Veel uitgevoerde werkzaamheden bij Ellermeyer op het gebied van in- en uitstappen zijn de montage van de instap handgreep, het verlengen van de glijrails en verlengde stoelsledes, de autostoel draaibaar maken of een complete rolstoel instapcombinatie.


Contact

Instappen in de auto indien u klein van postuur bent kan vermoeiend zijn en in enkele gevallen zelfs onmogelijk. Ellermeyer heeft daarom de instaphulp voor kleine mensen ontwikkeld. Deze autoaanpassing is eenvoudig te realiseren. Door middel van een eenvoudig en snel uitklapbare trede stapt u eenvoudig de auto in. De instaphulp is voorzien van een hoogwaardige anti-slip coating en kan maximaal belast worden.

Met de Turny stoellift draait de autostoel door de deuropening naar buiten en wordt de autostoel verlaagt tot de juiste hoogte zodat u makkelijker in en uit te stapt vanuit uw rolstoel. De Turny wordt gebruikt voor hogere voertuigen zoals SUV’s en bestelbusjes. Het kan voor en achterin de auto worden gemonteerd. Op uw originele autostoel of indien gewenst op een speciaal stoel. De Carony is leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen, handmatig bedienbaar of elektrisch. Voor kinderen is er een speciale uitvoering in combinatie met de Carnoy Kids leverbaar.

De oplossing voor passagiers die moeilijk of niet uit hun rolstoel kunnen komen om in de auto plaats te nemen. De Carony rolstoel-instapcombinatie bestaat uit een rolstoel frame met een autostoel en een draaiplaat in de auto gemonteerd. De (rol/auto)stoel is simpel te demonteren van het frame waarna u de autostoel met passagier op de draaiplaat zet. Deze draait vervolgens naar binnen en de passagier zit in de auto. U hoeft alleen nog het frame van de rolstoel op te vouwen en op te bergen. De Carony is leverbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende wielmaten, handmatig of elektrisch bedienbaar en met verschillende accessoires al gelang naar uw wensen en eisen.

 

Nooit meer met veel pijn en moeite instappen” Een draaistoel is de oplossing voor passagiers die zeer moeizaam kunnen in- en uitstappen. Met de draaistoel stapt u zelf of met hulp van een derde makkelijker in de auto. Uw bestaande autostoel of speciaal stoel wordt gemonteerd op een speciale slede die een kwartslag naar buiten draait. U neemt vervolgens zelfstandig of met hulp plaats in de stoel en draait de stoel weer naar binnen. Dit kan zowel handmatig of elektrisch bedienbaar worden gemaakt