De Beklederij – sinds 1946

Vakmanschap & precisiewerk

De beklederij is van oudsher de basis van Ellermeyer. Daar waar het allemaal begon meer dan 70 jaar geleden. Nog steeds wordt hier elke dag door een enthousiast en creatief team met veel passie het bekleedvak uitgeoefend. De beklederij staat garant voor grote inventiviteit, creativiteit en goed gemotiveerde, vakkundige medewerkers met veel liefde voor ‘het vak’.

Ellermeyer is specialist de  op het gebied van het met leer bekleden van exclusieve auto-interieurs, scooter- en motorzadels, high-end bootinterieurs, kantoorinrichtingen, meubelstoffering en diverse andere speciale projecten zoals het bekleden van luxueuze kantoorpanden in New York en London. Ellermeyer heeft zich in al die jaren bewezen als een zeer betrouwbare en vakkundige partner.

Locatie

In Amsterdam beschikken wij over een eigen metaalbewerkerij, houtzagerij en (leder)beklederij. Hierdoor kunnen wij de meest uiteenlopende projecten op één locatie uitvoeren. Het vakmanschap van Ellermeyer maakt elk project individueel: perfect op maat en volgens de specifieke wensen en eisen van de klant.


Voor het autointerieur van uw old-timer opnieuw laten bekleden of repareren bent u bij Ellermeyer aan het juiste adres. Als lid van de Dutch Car Restorers beschikken wij over de juiste machines en uitrusting om alle nodige specialistische werkzaamheden aan uw klassieker uit te kunnen voeren. Ellermeyer heeft uitstekend opgeleide vaklieden in dienst met een enorme kennis van de oorspronkelijk gebruikte materialen en technieken. Deze vakmensen beheersen de aloude ambachtelijke vaardigheden nog tot in de vingertoppen. Als Dutch Car Restorers beschikken wij bovendien over uitgebreide technische documentatie van vele honderden oldtimers en klassiekers.

Ellermeyer is al jaren hét adres voor unieke motorzadels. Een uniek eigen custom zadel maken onze vakmensen helemaal naar jouw wens. Alles wat jij wil! Een bestaand zadel geven wij bij Ellermeyer meer comfort met onze unieke gelpack of zadelverwaming.Vele motorrijders rijden al heerlijk comfortabel heel Europa door. De specialisten van Ellermeyer zijn verder internationaal toonaangevend op het gebied van restauratie van motorzadels (en ook auto-interieurs). Professioneel, duurzaam, betrouwbaar en volgens afspraak tegen een scherpe prijs.

Een lederen auto interieur heeft klasse, geeft een luxueus en comfortabel uiterlijk en is sterk en duurzaam. U kunt een leren interieur helemaal aanpassen aan uw wensen. Bij Ellermeyer is veel mogelijk op het gebied van een leder auto interieur. Wij werken met hoogwaardige materialen, een uitgebreid aanbod in kleuren en design, altijd toegepast op uw persoonlijke wensen. Zowel bij restauratie als bij nieuwe auto’s. Zo passen wij Tesla stoelen aan omdat die berijders vaak Duitse autostoelen gewend zijn. Per individu wordt naar een perfect zit gezocht en bij Ellermeyer altijd gevonden! Ellermeyer is lid van de RAI, Focwa, Bovag en Dutch Car Restores Association. Voor meer informatie over alle mogelijkheden, neem contact met ons op.

Wat voor motorzadels geldt, is ook van toepassing op onze scooterzadels, wil je een bijzonder en uniek scooterzadel voor welk merk brommer of scooter je ook hebt, wij maken het voor je. Ook hier geldt de wensen van jou als klant zijn leidend. Je mag met een eigen ontwerp aankomen, of we helpen je hierbij. Geen probleem. Samen zorgen we voor een zadel waarvan er maar één uniek exemplaar is.

De Ellermeyer beklederij staat garant voor grote inventiviteit, creativiteit en goed gemotiveerde, vakkundige medewerkers met veel liefde voor ‘het vak’. Ook op het gebied van bootbekleding is Ellermeyer dé specialist. Projecten als de Silvestris Aquamotive en X-Craft geven goed de hoge kwaliteit aan die Ellermeyer levert. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw bootinterieur, dan bent u bij ons aan het juiste adres en ook als uw huidige bootbekleding beschadigd is, de kussen hun beste tijd hebben gehad of andere onderdelen van het interieur wilt laten bekleden. Wij werken zowel vanuit onze beklederij in Amsterdam als op locatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Ellermeyer heeft een reputatie op het gebied van specialw projects. Geen uitdaging is ons te gek. Denk hierbij aan het meedenken en uitvoeren van een compleet luxe kantoorinrichting in New York, een compleet Spykercars design als autointerieur in een Jeep Wrangler, diverse luxe bootinrichtingen en nog veel meer. Heeft u een idee en wilt u weten of het uitvoerbaar is, kom langs en u weet het.