//Scooterzadel bekleden

Scooterzadel bekleden

Scooterzadel bekleden

Een scooterzadel bekleden kunt u om uiteenlopende reden overwegen. Op dit gebied heeft Ellermeyer een jarenlange ervaring opgebouwd. Zowel voor reparaties, vervangen van de bekleden of een compleet nieuw ontwerp. Alles is mogelijk.

Diverse scooterbedrijven door heel Nederland komen speciaal bij Ellermeyer hun scooterzadel bekleden. Daarnaast werken we vaak nauw samen met uiteenlopende bedrijven die de branding van hun organisatie ook graag terugzien op een scooterzadel.  Een geheel eigen ontworpen scooterzadel conform de stijl van de orderneming behoort momenteel steeds vaker tot onze standaard werkzaamheden. 

 

Naast onze klanten werken we ook veel direct met de consument. Gewoon opnieuw bekleden? Een geheel nieuw, uniek, op maat gemaakt ontwerp met logo? Welke type scooter u ook rijdt, elk zadel kunnen wij voor u naar wens aanpassen. 

Indien u er voor kiest uw zadel opnieuw te bekleden of een geheel nieuw (eigen) ontwerp wil, dan denken we graag met u mee. Wij bieden naast een ruim aanbod aan zeer uiteenlopende stoffen van zowel leder als synthetisch leer en kunststof. Om uw zadel nog exclusiever te maken kunnen wij deze voorzien van een bies, een geborduurd logo of andere extra’s. Uiteraard is het mogelijk om meerdere stoffen in één zadel te combineren.

Heeft u een idee? Stuur met behulp van onderstaand formulier uw gegevens en eventuele afbeeldingen naar ons toe of kom langs, wij denken graag met u mee!

Informatie aanvragen
2018-02-20T15:11:17+00:00

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383