//interieur Spyker C8 Preliator
interieur Spyker C8 Preliator2017-07-12T16:33:28+00:00

Ellermeyer ontwerpt interieur nieuwe Spyker C8 Preliator

interieur nieuwe Spyker C8 Preliator by Ellermeyer

interieur Spyker C8 Preliator by Ellermeyer

Reeds vele jaren werkt Ellermeyer samen met de sportautofabrikant aan het fantastische interieur van deze auto. Tijdens de motorshow in Geneve 2016 introduceerde Spyker met trots de nieuwe Spyker C8 Preliator.

Het ontwerp van de C8 Preliator is de ultieme vertaling van ons luchtvaart erfgoed naar een “road jet”, een vliegtuig zonder vleugels. Dit is onder meer terug te vinden in het Head-Up Display. Door de montage van een supercharger op de Audi V8 motor zijn de prestaties van de Spyker C8 Preliator aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De complete auto is de belichaming van ongeëvenaard vakmanschap.

Ook het interieur is een waar kunstwerk op zich geworden. Door het gebruik van hoogwaardig leder en het vernieuwend design zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen.

Onze professionals namen onder andere het stuur, dashbord en uiteraard de sportstoelen onder handen. Hierbij werd continu rekening gehouden met de technische uitdagingen die het interieur ons bood waarbij de diverse afdelingen binnen Ellermeyer hun steentje hebben bijgedragen.

Ellermeyer is dan ook trots om in samenwerking met Spyker, tot zo’n prachtig eindresultaat te komen. De cockpit van de auto was weer een van de blikvanger tijdens de Geneve autoshow in 2016! Meer informatie over de C8 Preliator vindt u op de Spyker website.

overig nieuws

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383