//Ellermeyer bouwt Dierenambulance Amsterdam
Ellermeyer bouwt Dierenambulance Amsterdam2017-07-12T16:33:28+00:00

Ellermeyer bouwt Dierenambulance Amsterdam

Dierenambulance Amsterdam Ellermeyer bedrijfswageninrichting

Ellermeyer ontwikkelt en bouwt Dierenambulance Amsterdam

In Amsterdam rijdt sinds kort Dierenambulance Amsterdam met een nieuwe ambulance. Het betreft een nieuwe Mercedes Sprinter 211 CDI L1H2 welke volledig door ons – Ellermeyer – is verbouwd naar de wensen van de klant.

Op 11 september jl. is tijdens de open dag de nieuwe ambulance aan het publiek gepresenteerd! Iedereen die met tegenprestatie had gedoneerd, kon langskomen om zijn of haar naam op de nieuwe ambulance te komen zoeken en bewonderen.

Wij hebben de Dierenambulance opgebouwd met onder andere een Sortimo bedrijfswageninrichting. Het Sortimo Globelyst M modulair systeem maakt individueel bouwen op een veilige manier mogelijk.

Een samenvatting van onze werkzaamheden:

  • Dierenambulance opgebouwd met Sortimo bedrijfswageninrichting
  • Dometic Freshwell 3000 airco verwarming onder de bijrijdersstoel voor comfort achterin de ambulance
  • Omschakelbare ledverlichting in werkruimte inclusief met traumastand (blauw licht)
  • Grote hondenkennel op maat gemaakt
  • Achterzitplaatsen  met M1 goedgekeurd Draaiklapstoelen
  • Tot couveuse omgebouwde Waeco Tropicool Thermo –elektrische koelbox

Dierenambulance Amsterdam heeft een volledig blog bijgehouden over de voortgang van de aanschaf en bouw van de dierenambulance. Dit kunt u teruglezen op de website van de dierenambulance!

De manier waarop alles wordt uitgevoerd, zowel in installatie als het meedenken in waar & hoe, bevestigd voor ons nogmaals dat we in Ellermeyer de juiste partner hebben gevonden. Wat een werk!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

overig nieuws

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383