//Dutch Car Restorers versterkt positie met Europese subsidie
Dutch Car Restorers versterkt positie met Europese subsidie2017-07-12T16:33:28+00:00

Dutch Car Restorers versterkt positie met Europese subsidie

Een samenwerkingsverband van geselecteerde bedrijven die op kwalitatief hoogwaardig niveau oldtimers restaureren en onderhouden. Dat zijn de bedrijven van de Dutch Car Restorers Association. De bedrijven zijn te herkennen aan het speciale logo en worden vermeld op de website www.dutchcarrestorers.com.

Tijdens de beurs InterClassics 2017 presenteren zij hun vakmanschap aan het nationale en internationale publiek.

De Dutch Car Restorers Association is een samenwerkingsverband van geselecteerde bedrijven die binnen Europa (zelfs wereldwijd) toonaangevend zijn in oldtimerrestauratie. Door hun passie, vakmanschap en specialistische kennis zijn zij dé experts op het gebied van de restauratie van carrosserie, techniek en interieur van oldtimers. Dutch Car Restorers is één van de partners in het project ‘Clean & Future Proof Mobility Concepts’ dat door de Europese Unie vanuit het EFRO fonds wordt gesubsidieerd. Ben Kolvenbach (bestuurder van de Dutch Car Restorers Association): “We merken dat er uit heel Europa vraag is naar het vakmanschap dat Nederlandse autorestaurateurs en bekleders bieden. Met steun van de Europese subsidie zorgen wij ervoor dat dit vakmanschap behouden blijft en kunnen wij ervoor zorgen dat het merk Dutch Car Restorers een nog sterkere positie krijgt in de nationale en internationale markt”

Wat is er te zien bij de Dutch Car Restorers op InterClassics 2017?

Tijdens de internationale beurs InterClassics 2017 is Dutch Car Restorers prominent met een eigen stand aanwezig. Met interessante presentaties en demonstraties laten zij hun vakmanschap en expertise zien. Bezoekers kunnen uiteraard terecht met alle vragen over oldtimers. Ook is de RDW op de stand van Dutch Car Restorers aanwezig waar zij presentaties verzorgen en vragen van bezoekers beantwoorden. Daarnaast staan er twee bijzondere auto’s op de stand die het vakmanschap van de Dutch Car Restorers perfect laten zien. Een prachtig gerestaureerde Franklin 11a uit 1927 en een Alfa Romeo 2000 Touring Spider uit 1958. Deze laatste auto laat op een speciale manier de transformatie van een niet-gerestaureerde auto naar een gerestaureerde auto zien. InterClassics 2017 vindt plaats van 12 januari 2017 tot en met 15 januari 2017 in het MECC te Maastricht. De Dutch Car Restorers vindt u in de Noordhal standnummer N.1650 Save .

Ellermeyer werkt nauw samen met de Dutch Car Restorers
ellermeyer restauratie Mercedes 306D
Mercedes 306D restauratie bekleding by Ellermeyer
ellermeyer restauratie Ferrari 365 GTB-4 Daytona
Ferrari 365 GTB-4 Daytona restauratie bekleding by Ellermeyer
ellermeyer restauratie Bentley S2 Continental
Bentley S2 Continental restauratie bekleding by Ellermeyer
overig nieuws

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383