//Motorzadel verhogen of verlagen

Motorzadel verhogen of verlagen

Motorzadel verhogen of verlagen

Een motorzadel verhogen of verlagen. Is uw zadel te hard? Een niet fijn zittend zadel kan klachten veroorzaken  door onder andere een slechte doorbloeding. 

Of werkt u aan een Cafe Racer? Ook hierin kunnen wij uitkomst bieden. Uw zadel kunnen we eenvoudig verhogen of verlagen, harder of juist een beetje zachter maken. Of voorzien van een gelpack voor nog meer zitcomfort.

Naast het aanpassen van de vorm van uw motorzadel of scooterzadel kunnen wij een zadel ook geheel opnieuw opbouwen. We bouwen dan geheel naar uw wens vanaf het plaatwerk een compleet nieuw zadel. Vormgeving en ontwerp kunt u samen met onze specialisten geheel zelf bedenken. Werkt u aan een Cafe Racer dan zorgen wij ervoor dat ook het zadel één wordt met de rest van het voertuig.

Rijdt u ook met lagere temperaturen? Dan is wellicht zadelverwarming een uitkomst. Geheel naar uw wens, aangepast voor uw comfort.

Heeft u een wens die hier niet bij staat? Overleg het met een van onze specialisten, zij kunnen uw wens werkelijkheid maken en u hierin adviseren. Wij helpen u graag verder!

Contact

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met de aanpassing aan uw motorzadel, maken we graag een afspraak met u en uw motor. Wij kunnen dan samen met u goed bepalen welke aanpassing het meest geschikt zijn om voor u de meeste ideale zitpositie te verkrijgen.

2018-02-20T15:13:17+00:00

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383