//Motorzadel bekleden

Motorzadel bekleden

Motorzadel bekleden

Uw motorzadel bekleden of aanpassen? Ellermeyer is de specialist op het gebied van bekleden, (her)ontwerpen en aanpassen van motorzadels.

Gewoon opnieuw bekleden? Een geheel nieuw, uniek, op maat gemaakt ontwerp met logo? Opnieuw opbouwen van het zadel interieur voor o.a. Cafe Racer, Chopper of Classic Motor? Onze specialisten helpen u graag en kunnen dit geheel voor u uit handen nemen met een geweldig resultaat. Veel is mogelijk, geen vraag is te gek. En met de meest trendy en kwalitatief hoogwaardige stoffen.

Indien u er voor kiest uw zadel opnieuw te bekleden of een geheel nieuw (eigen) ontwerp wil, dan denken we graag met u mee. Wij bieden naast een ruim aanbod aan zeer uiteenlopende stoffen van zowel leder als synthetisch leer en kunststof. Om uw zadel nog exclusiever te maken kunnen wij deze voorzien van een bies, een geborduurd logo of andere extra’s. Uiteraard is het mogelijk om meerdere stoffen in één zadel te combineren.

Heeft u een idee? Stuur met behulp van onderstaand formulier uw gegevens en eventuele afbeeldingen naar ons toe of kom langs, wij denken graag met u mee!

Informatie aanvragen
2018-02-20T17:23:40+00:00

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383