comfort & electronica

luchtvering

Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche. Of dit nu voor meer comfort is, voor betere stabiliteit of voor een mogelijkheid om een voertuig makkelijk te kunnen laten zakken en stijgen. Zo is er voor elke toepassing wel een oplossing.

Ellermeyer is dealer van VB-Airsuspension en hiermee een betrouwbaar adres voor het ombouwen van o.a. bedrijfswagens en campers. De belangrijkste voordelen:

- meer comfort

- regelbare laadvloerhoogte

- meer stabiliteit

- optimale rijhoogte

 

Waarom een VB luchtveersysteem?


Een veersysteem zorgt voor meer comfort, de oneffenheden in het wegdek worden gecompenseerd. Ook vergemakkelijkt het het laden en lossen van goederen. Een goed afgesteld veersysteem zorgt daarnaast voor een betere wegligging en dus mede verhoogde veiligheid. En niet te vergeten, een VB veersysteem heeft een positieve invloed op het brandstofverbruik door het creëren van een optimale rijhoogte.

 

VB-Airsuspension produceert een zo breed mogelijk pakket van diverse soorten luchtvering. Van hulpluchtvering tot volledige luchtvering; voor diverse toepassingen zoals rolstoelvervoer, ambulanes, auto-transporters en campers.

 

Ook voor reparaties en levering onderdelen.

 

wij maken onder anderen: