met lichamelijke beperkingen

lichamelijke beperkingen

Ellermeyer kijkt voorbij de grenzen van uw beperking. Ellermeyer Techniek past elke auto aan zodat iedere automobilist met een beperking of oudere automobilist zelfstandig kan rijden. Ook voor mee-rij situaties biedt Ellermeyer een breed scala aan mogelijkheden. Met goed doordachte oplossingen en individuele maatwerkproducten zorgt het technische team van Ellermeyer voor uw mobiele vrijheid op een veilige en verantwoorde manier. Uw wens hierbij is onze uitdaging. Onze oplossingen lopen gelijk met de technische ontwikkelingen en de wensen van onze klanten die steeds persoonlijker en specifiek worden. Naast functionaliteit is esthetiek steeds belangrijker.


Op basis van uw wensen, mogelijkheden en beperkingen kunnen wij u een aankoopadvies voor uw auto geven. Bovendien beschikken wij over een inhouse rijschool met aangepaste auto waar u kunt leren omgaan met uw nieuwe of gewijzigde rijomstandigheden ter voorbereiding op uw rijtest met het CBR. Wij werken samen met het RDW voor de keuring van uw aangepaste auto en met het CBR. Het CBR afdeling Praktische Rijgeschiktheid houdt in ons pand spreekuren en van hier uit doet u ook uw rijtest van het CBR.

Ellermeyer is aangesloten bij de Auto Aanpasbedrijven Nederland, de AAN. Deze organisatie valt onder de sectie Auto-aanpasbedrijven Nederland van de RAI.

 

  • Brochure Aanpassingen

    Download via deze link de pdf.

    Download PDF

wij maken onder anderen: