bekleden

motor- en scooterzadels


Ellermeyer flyer MotorzadelsOok voor het bekleden of aanpassen van uw scooter- of motorzadel bent u bij Ellermeyer aan het juiste adres.

Gewoon opnieuw bekleden? Een geheel nieuw, uniek, op maat gemaakt ontwerp met logo? Opnieuw opbouwen van het zadel interieur voor o.a. Cafe Racer, Chopper of Classic Motor? Onze specialisten helpen u graag en kunnen dit geheel voor u uit handen nemen met een geweldig resultaat. Veel is mogelijk, geen vraag is te gek. En met de meest trendy en kwalitatief hoogwaardige stoffen.

Professioneel, duurzaam, betrouwbaar en volgens afspraak. Voor meer informatie belt u met 020 342 83 83 of bezoekt u onze website. Een prijsindicatie ontvangen? Mail ons (info@ellermeyer.nl) een afbeelding van uw zadel, geen uw wensen aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ellermeyer motor zadel

 Comfort

Uw zadel te hard? Of een verkeerd model?Ook hierin kunnen wij uitkomst bieden. Uw zadel kunnen we eenvoudig verhogen of verlagen, harder of juist een beetje zachter maken. Of voorzien van een gelpack voor nog meer zitcomfort. Rijdt u ook met lagere temperaturen? Dan is wellicht zadelverwarming een uitkomst. Geheel naar uw wens, aangepast voor uw comfort.  

Design

En als u naast comfort ook graag het design van uw zadel wil aanpassen, kunnen wij dit op allerlei manieren voor u uitvoeren. Andere stiknaden, een ruitmotief (diamondstitching), studs, knopen of swarosvki steentjes erin verwerkt: het is allemaal mogelijk. Wij kunnen tevens elke gewenste naam of logo op uw zadel borduren in elke gewenste kleur. Zo heeft u helemaal een uniek zadel design! En om het geheel helemaal af te maken, kunnen ook de handvatten worden bekleed zodat deze een geheel vormen met uw zadel. 

 

 

 Heeft u een wens die hier niet bij staat? Overleg het met een van onze specialisten, zij kunnen uw wens werkelijkheid maken en u hierin adviseren. Wij helpen u graag verder! 

Ellermeyer techniek op facebook

 • Ellermeyer motor- en scooterzadels 2011

  Download via deze link de pdf.

  Download PDF
 • Buddy seats

  Download via deze link de pdf.

  Download PDF
 • Ellermeyer Buddy seats

  Download via deze link de pdf.

  Download PDF

wij maken onder anderen: