bekleden

lederen autointerieurs

Een leren auto-interieur heeft klasse, geeft een luxueus en comfortabel uiterlijk en is sterk en duurzaam. Ook is leer praktisch in uw interieur, vuil is makkelijk schoon te maken en geurtjes blijven niet hangen. Leer neemt de temperatuur van uw lichaam aan en neemt geen stof op. En u kunt een leren interieur helemaal aanpassen aan uw wensen. Wij kunnen in elk type auto een leren interieur monteren in elke gewenste kleur en kwaliteit leer.

Exclusieve ontwerpen
Onze specialisten kunnen naar aanleiding van uw wensen en eisen een op-maat-gemaakt ontwerp ontwikkelen voor uw interieur. De mogelijkheden zijn legio. U kunt kiezen uit verschillende soorten en kwaliteiten leer in vele kleuren, met of zonder geborduurd of in het leer gedrukt logo en uiteraard elke soort en kleur stiknaden of piping. Leer kunnen we op verschillende manieren verwerken, strak, geplooid, de Spyker wieber style met of zonder verschillende soorten perforatie. Op uw verzoek plaatsen wij stoelverwarming in de stoelen. Uw armsteunen, deurpanelen en DVD hoofdsteunsystemen horen hier ook bij. Vloermatten met leren of stoffen bies in de gewenste kleur maken het interieur af.

Enkele voorbeelden

Bekijk voorbeeld Range Rover Evoque

Bekijk voorbeeld Mercedes benz G-klasse


Fiscale voordelen
Wist u dat het fiscaal ook voordelig is om achteraf een leren interieur aan te schaffen in plaats van af fabriek? Over alle accessoires die u later aanbrengt in uw auto hoeft u geen BPM te betalen. Dit kan u vele honderden euro's per jaar besparen.Ellermeyer Techniek heeft een reputatie op het gebied van special projects. Juist omdat wij zo veel verschillende disciplines in huis hebben weet men ons te vinden bij bijzondere projecten waarbij vaak een combinatie van onze expertises nodig is voor de totaaloplossing.

 

wij maken onder anderen: