aanpassingen

speciale aanpassingen

Ellermeyer Techniek heeft een reputatie op het gebied van special projects. Juist omdat wij zo veel verschillende disciplines in huis hebben weet men ons te vinden bij bijzondere projecten waarbij vaak een combinatie van onze expertises nodig is voor de totaaloplossing.

Een greep uit de projecten van de afgelopen jaren;

Kharma Visionare International produceert high-end audio producten en distribueert dit wereldwijd via een selectief netwerk dealers en distributeurs. Op het gebied van Audio Video producten leveren ze tevens maatwerk op individueel verzoek waar alles wat de klant maar wenst mogelijk is. Zo is de Visionaire ontstaan in samenwerking met Ellermeyer. Een AV-tvmeubel met een ingebouwd beeldscherm van meer dan 3 meter lang. Bekleedt met de hoogste kwaliteit Litano leer. Karma bekleed hifi meubel


Silvestris
Silvestris Haute Motive Concepts is een innovatief bedrijf dat exclusieve concepten ontwikkeld voor de watersport- automobiel, en vliegindustrie. Ellermeyer heeft het lederen interieur ontwikkeld en uitgevoerd voor de Silvestris 23'Sports Cabriolet, een zeer exclusieve aluminium speedboot annex tender met als basis een spaceframe van aluminium conform automotive technologie. Hierdoor ligt de boot zeer stabiel en rustig in het water en kan met de standaard uitvoering de ongekende snelheid van 95 km/u worden bereikt. Het interieur is vervaardig van topleer dat door een speciale behandeling zeewaterbestendig is gemaakt.

wij maken onder anderen: