aanpassingen

met lichamelijke beperkingen

Auto aanpassers Nederland

Ellermeyer kijkt voorbij de grenzen van uw beperking. Ellermeyer Techniek past elke auto aan zodat iedere automobilist met een beperking zelfstandig kan autorijden. Ook voor mee-rij situaties biedt Ellermeyer een breed scala aan mogelijkheden. Met goed doordachte oplossingen en individuele maatwerkproducten zorgt het technische team van Ellermeyer voor uw mobiele vrijheid op een veilige en verantwoorde manier. Uw wens hierbij is onze uitdaging. Onze oplossingen lopen gelijk met de technische ontwikkelingen en de wensen van onze klanten die steeds persoonlijker en specifiek worden. Naast functionaliteit is esthetiek steeds een belangrijker item.Op basis van uw wensen, mogelijkheden en beperkingen kunnen wij u een aankoopadvies voor uw auto geven.

Wij beschikken over een in-house rijschool met aangepaste lesauto waarin u kunt leren omgaan met uw nieuwe of gewijzigde rijomstandigheden ter voorbereiding op uw rijtest met het CBR. Het CBR afdeling Praktische Rijgeschiktheid houdt in ons pand spreekuren en van hieruit doet u ook uw rijtest met het CBR. Tevens werken wij samen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Uw aangepaste auto kan bij ons (indien nodig)  RDW gekeurd worden.

Ellermeyer is aangesloten bij de Auto Aanpasbedrijven Nederland, de AAN. Deze organisatie valt onder de sectie Auto-aanpasbedrijven Nederland van de RAI.

wij maken onder anderen: