aanpassingen

comfort - autostoelen

Autostoelen worden volgens standaardmaten ontwikkeld voor mensen met een gemiddeld postuur. Deze standaard autostoelen bieden vaak niet genoeg steun en veroorzaken veel rug-, schouder-, en nekklachten door een verkeerde zithouding.

Ellermeyer biedt de oplossing met twee merken hoogwaardige autostoelen ASS en Recaro. Zowel ASS als Recaro bieden autostoelen op maat met een perfecte pasvorm. Uiteraard zijn de autostoelen voorzien van het Duitse TÜV-kenmerk voor veiligheid.

In onze showroom beschikken we over een speciale Test&Meet stoel. Hier worden u maten opgenomen en wordt de situatie in uw eigen auto zoveel mogelijk nagebootst. De keuze voor het type stoel wordt primair bepaald door zowel de lichaamslengte als het gewicht van de bestuurder. Op basis van deze gegevens wordt uw individuele stoel-op-maat bepaald. In onze showroom staan alle beschikbare modellen zodat u uitgebreid kennis kunt maken met het nieuwe zitten op maat. Naast autostoelen bieden wij ook professionele stoelen voor buitendienstmedewerkers, chauffeurs in beroepsvervoer en bestuurders van bedrijfsvoertuigen.

Verlengde stoelslede en lendesteunen
In sommige gevallen kan een bestaande autostoel d.m.v. een zogenaamde stoelslede worden aangepast zodat de stoel maximaal naar voren of naar achteren kan worden verschoven. Dit om het in/ en uitstappen te vergemakkelijken en meer beenruimte te creëren. Extra steun voor onderrug is mogelijk door het inbouwen van een opblaasbare lendesteun in uw bestaande autostoel.

wij maken onder anderen: