//Gelpack voor in zadel

Gelpack voor in zadel

Gelpack inbouwen

Een gelpack inbouwen in uw motorzadel of scooterzadel is aan te raden wanneer u het gevoel heeft dat uw zadel te hard is, of als u na tijdens de wat langere ritten pijn (uitstraling) voelt.

Het gelpack materiaal dat wij gebruiken is uniek in de motor- en scooter branche. In plaats van een goedkoop gelpack te gebruiken bouwen wij een hoogwaardig siliconen materiaal in dat bestaat uit noppen, ontwikkeld vanuit de medische wereld. Hierdoor behalen wij veel betere resultaten bij het voorkomen van uitstraling naar de benen. Het materiaal is vast van vorm zodat het nimmer zal gaan lekken. 

Een Gelpack inbouwen in uw motorzadel hoeft niet altijd ten koste te gaan van de vorm van uw zadel. Wel zullen wij samen met u ook kritisch naar de vorm van het motorzadel kijken om te bepalen of u een juiste zitpositie heeft.

Het gelpack zorgt voor meer zitcomfort en is bestand tegen hoge en lage temperaturen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal zodat u het gelpack niet meer hoeft te vervangen.

Rijdt u ook met lagere temperaturen? Dan is wellicht zadelverwarming een uitkomst. Geheel naar uw wens, aangepast voor uw comfort.

Lees ook eens de review van The Riding Reporters. Zij hebben vele uren doorgebracht op hun motor met een Ellermeyer gelzadel.

Review Gelpack
2018-02-20T15:13:50+00:00

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383