/Dubbele bediening
Dubbele bediening2019-05-07T18:05:33+00:00

Peheja Dubbele bediening

Peheja BV is de originele uitvinder van een dubbele bediening die gebaseerd is op een bekabeling. Het innovatieve Peheja®-systeem is in én over te bouwen in ieder type voertuig, van brommobiel, personenauto, bus, landbouwvoertuig, vrachtwagen tot defensiematerieel. Sinds de introductie van het systeem is Peheja BV uitgegroeid tot het meest toonaangevende en snel groeiende producenten van dubbele bedieningen in Europa. Peheja®-producten worden wereldwijd verkocht en geïnstalleerd, van Europa tot Hongkong en Nieuw-Zeeland.

Het concept & uw voordeel

Het unieke concept van de Peheja® dubbele bediening is dat deze in alle denkbare voertuigen geïnstalleerd kan worden, nadat u eenmalig de universele basis unit en voertuig specifieke montage supplementen heeft aangeschaft kunt u deze voor minimaal 10 jaar hergebruiken in meerdere voertuigen, dit levert u een besparing op van minimaal 35% per overbouw ten opzichte van een nieuwe dubbele bediening. Door het gebruik te maken van speciale en unieke ontwikkelde stalen supplementen & brackets waar de katrollen en dubbele bediening op worden gemonteerd, is de kans dat u technische problemen krijgt met uw voertuig nihil, richten wij minimale schade aan uw voertuig aan, zijn wij het enige merk welke Tüv gekeurd is en ervaart u een veilig en betrouwbaar gevoel iedere dag weer !

Basis unit & supplementen

Het innovatieve Peheja®-systeem onderscheidt zich van alle andere dubbele bedieningen in de wereld.

Het unieke systeem van Peheja® is gebaseerd op een universele pedaal unit & speciale montage sets en wordt middels staal kabels parallel gemonteerd over de originele pedalen van het voertuig, we maken dan ook geen aanpassingen tussen het originele pedaal systeem. Voor elk voertuig heeft Peheja® unieke voertuig specifieke staal supplementen waarop de pedaalkatrollen van de bestuurderszijde en de dubbele bediening aan de passagierszijde worden gemonteerd. Deze supplementen worden veelal gemonteerd op de originele bouten van het voertuig zodat de uitlijning van de kabels op de katrollen perfect is en de dubbele bediening solide aan het chassis vast zit, zo veroorzaken wij dan ook minimale schade aan het voertuig. Dit is ook een waardevol voordeel voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het systeem, wij geven daarom ook 10 jaar garantie, daarbij blijft de restwaarde van uw voertuig hoger.

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383