//Oilily combi buggy
Oilily combi buggy2017-07-12T16:33:28+00:00

OILILY COMBI-BUGGY

Oilily brengt kleur in je leven met de full color combi-buggy – een buggy en kinderwagen gecombineerd in één. Nooit eerder is met zoveel geduld, liefde en oog voor detail gewerkt aan de kleuren en design van een buggy. Oilily introduceert drie verschillende versies die overspoeld zijn met kleur:
OILILYRED, OILILYYELLOW en OILILYBLUE.
Naast uniek design biedt Oilily een technisch hoogstaand product. De full color combi buggy wordt moeiteloos ingeklapt naar een compact, lichtgewicht en handzaam pakket. Al met al, een stijlicoon dat niemand kan weerstaan.

KLEUR

De Oilily buggy is overspoeld met kleur! Naast uniek design biedt Oilily een technisch hoogstaand product. De full color combi-buggy wordt bij de introductie in drie versies geleverd.

OILILYRED

OILILYYELLOW

OILILYBLUE

VAN BABY TOT PEUTER

De combi-buggy kan worden gebruikt voor pasgeborenen in de reiswieg en de autostoel. Voor peuters kan de combi-buggy worden veranderd in een buggy met verstelbare rugleuning en slaapzak

OVER OILILY

Het Nederlandse modehuis Oilily staat al sinds 1963 garant voor creativiteit in de kledingkast van kinderen en vrouwen. Virtuoze kleurcombinaties, een mix van culturele invloeden, humoristische details, onverwachte combinaties van bijzondere materialen en een zeer hoge kwaliteit, hebben Oilily wereldwijd een grote schare fans en loyale klanten opgeleverd. Inmiddels is Oilily uitgegroeid tot een onderscheidende lifestyle, die verkocht wordt in meer dan 80 landen wereldwijd.

Ellermeyer consumenten producten distributie van autostoeltjes, autoaccessoires en baby en kinderartikelen

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383