/consumenten producten
consumenten producten2017-08-11T11:38:13+00:00

CONSUMENTEN PRODUCTEN

Welkom bij de handels afdeling van ellermeyer!

Ellermeyer kinderveiligheid en mobiliteitEllermeyer familie en kind producten zoals speelgoedEllermeyer auto- en onderhoud producten

Ellermeyer is distributeur van een groot aantal consumenten producten in de Benelux.

Onze handelsdivisie houdt zich o.a. bezig met alles op het gebied van veiligheid voor kinderen. Ellermeyer is dan ook een van de grootste leveranciers van diverse merken autostoeltjes zoals Nania, Ferrari, Fisher-Price, Disney en Migo. Andere kinderveiligheidsartikelen zijn onder andere fietskinderzitjes en kinderwagens van onder andere het merk Oilily.

Andere leuke kinderproducten zijn het educatieve opblaas speelgoed van PlayWOW en handige te personaliseren en zeer functionele rugtassen van Govinci.

Tevens bieden wij een assortiment auto accessoires en onderhoudsproducten zoals wieldoppen en een zeer uitgebreid en innovatief assortiment raamwissers en ijskrabbers van Veropa.

Media

Hier kunt alle alle informatie die voorhanden is downloaden voor eigen gebruik.

U kunt hier onder andere onze catalogi raadplegen en diverse media bekijken en downloaden. Indien u nog geen inlog heeft, kunt u deze opvragen via sales@ellermeyer.nl

Login
bekijk onze diverse catalogi!

NIEUW in de collectie:

 scootenride, 2in1, step, loopfiets

scootandride step en loopfiets

 

 

AFNEMER WORDEN?

 

ELLERMEYER BIEDT EEN ZEER BREED ASSORTIMENT KINDER AUTOSTOELEN VAN DIVERSE MERKEN EN LICENTIES, LEUKE ORIGINELE BABY- EN KINDERARTIKELEN EN OOK AUTOMOTIVE PRODUCTEN ZOALS WIELDOPPEN EN IJSKRABBERS.

MEER WETEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

FAMILIE & KIND

Onder familie en kind verstaan we producten als speelgoed, kinderproducten voor in de auto en meer originele, innovatieve baby- en kinderproducten

AUTO & ONDERHOUD

Ellermeyer levert een kwalitatief assortiment autoaccessoires zoals wieldoppen, ijskrabber en raamwissers aan autospeciaalzaken, ketens, groothandels en grootwinkelbedrijven.

OVER ONS

ellermeyer is sinds 1970 actief als distributeur van diverse consumenten producten voor kinderveiligheid & mobiliteit, familie & kind en auto & onderhoud. Lees verder en krijg een indruk wat wij voor u als retailer kunnen betekenen.

VERKOOPPUNTEN

Op zoek naar een bepaald product? Onze producten worden via diverse verkoopkanalen in de Benelux aangeboden. Klik hier voor een overzicht van onze afnemers en verkooppunten

Nania autostoelen

Meer informatie over de 2016 collectie Nania autostoelen staat in onze catalogus. Grotere afbeeldingen zijn via deze link te bekijken. Actuele info treft u ook op de Nania website.

Disney autostoelen

Migo autostoelen

Best getest door de ANWB, slechts eenmalig investeren in ISOFIX, dit zijn enkele kenmerken van de Migo autostoelen. Een nieuw merk kinderautostoelen dat zich kenmerkt door hoge veiligheid, slimme ontwerpen en zeer vriendelijk in dagelijks gebruik.  Meer informatie over de 2016 collectie Migo autostoelen staat in onze catalogus. Grotere afbeeldingen zijn via deze link te bekijken. Meer info kunt u ook terugvinden op de Migo website.

Ferrari autostoelen

Meer informatie over de 2016 collectie Ferrari autostoelen staat in onze catalogus. Grotere afbeeldingen zijn via deze link te bekijken.

Ellermeyer consumenten producten distributie van autostoeltjes, autoaccessoires en baby en kinderartikelen

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383