dieren transport 2015-04-14T15:39:10+00:00

Maximaal comfort voor uw dierbare bezit op 4 benen.

Paardentransport
Er is de laatste jaren veel veranderd op het gebied van paardentransport. Waar je vroeger op wedstrijden veelal trailers of grote paardenvrachtwagens zag staan, worden deze tegenwoordig vaak ingeruild voor handzamere compacte paardenvrachtwagens. Deze paardenvrachtwagens hebben een groot voordeel dat ze te besturen zijn met een B-rijbewijs.

Wanneer u een paardenvrachtwagen gaat kopen, dan is zowel uw comfort maar zeker het comfort van uw paarden van groot belang. Onze luchtvering zorgt ervoor dat er rust wordt gebracht in uw voertuig. Naast de voordelen voor u als bestuurder is dit ook zeer belangrijk voor uw paard, door de rust in het voertuig blijft uw paard ook rustig.

Vele leveranciers van paardenwagens bouwen de voertuigen zelfs volledig op maat naar uw wensen.

Om er zeker van te zijn dat u beschikt over het maximale comfort voor zowel uzelf als voor het paard, kies dan voor luchtvering van VB-Airsuspension.

Een bijkomend voordeel is dat dankzij de knielfunctie van onze luchtvering de instap voor het paard een stuk minder steil is. Deze knielfunctie is zowel mogelijk voor de achterste as als de voor- en achteras samen.

Deze paardenvrachtwagens worden veelal gebouwd op het onderstel van de :
Renault Master
Fiat Ducato
Mercedes-Benz Sprinter

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383