Speciaalstoelen2018-06-18T09:33:58+00:00

ASS Speciaalstoelen

ASS autostoelen Ellermeyer

Comfortabel en ontspannen achter het stuur zitten zonder dat u last heeft van uw benen, nek en rug. ASS-autostoelen zijn ontwikkeld om deze klachten te voorkomen. ASS heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van individueel zitconfort.

Het ASS programma is modulair opgebouwd waardoor we bij Ellermeyer in staat zijn voor iedere lichaamslengte en voor ieder gewicht de juiste oplossing te bieden. ASS speciaalstoelen zijn ergonomisch doordacht, waardoor wij de autostoel op elke centimeter van u lichaam kunnen aanpassen en in de auto kunnen inbouwen.Naast speciaalstoelen voor personenauto’s bieden we bij Ellermeyer ook ASS speciaalstoelen aan voor andere werkomstandigheden. Denk hierbij aan maatwerk oplossingen voor vrachtauto’s, bestelauto’s, campers, binnenvaartschepen en tal van andere toepassingen.

Chauffeursstoelen uit de Ergo Line serie van ASS zijn voorzien van alle ergonomische elementen om uw zithouding perfect te ondersteunen. De autostoel wordt centimeter voor centimeter afgesteld op de chauffeur of is geheel of gedeeltelijk zelf-instelbaar. De chauffeursstoelen zorgen voor maximaal comfort en ultiem rijplezier zonder nek- rug of beenklachten.

Een ergonomisch verantwoorde zit achter het stuur

Door onvoldoende ondersteuning zorgen standaard stoelen niet alleen voor een ergonomisch verkeerde en dus ongemakkelijke zithouding, maar zijn zij veelal de oorzaak van rug-, nek-, schouder- en beenklachten. Logisch dus, dat het belang van een goede zit achter het stuur door fysio- en ergotherapeuten volledig wordt onderschreven.

Maatwerk in detail

De oorzaak van rug-, nek-, schouder- en beenklachten is vaak een gevolg van een verkeerde houding. Achter het stuur bijvoorbeeld… Vandaar dat steeds meer fysio- en ergotherapeuten achter een bezoek aan een ASS Autostoelen dealer staan.

Zithouding is zeer belangrijk

Uw wervelkolom en de hierbij betrokken spieren, banden, gewrichten en tussenwervelschijven werken de hele dag om u in een juiste positie te krijgen en te houden. Daar is een optimale ondersteuning van uw rug, been en schouders essentieel bij. Want dan voorkomt u fysieke vermoeidheid en lokale overbelasting. Wilt u zelf ervaren wat uw ideale zithouding is in uw autostoel, camperstoel, vrachtwagenstoel, scheepvaartstoel of meldkamerstoel? Kom dan langs voor een proefzit

Veiligheid boven alles

ASS autostoelen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dat blijkt onder meer uit het TüV veiligheidskeurmerk dat aan onze auto- stoelen is toegekend. Om in aanmerking te komen voor dit gerenommeerde keurmerk, worden de autostoelen aan een uitgebreide reeks testen onderworpen.

Meer informatie over ASS Speciaalstoelen kunt u op de website van ASS autostoelen

Ellermeyer heeft een jarenlange samenwerking met ASS autostoelen. In onze showroom kunnen wij uw meest ideale zithouding bepalen. U bent altijd van harte welkom tijdens werkdagen. Maak wel altijd even een afspraak zodat we zeker weten dat wij u direct goed kunnen helpen. 

RECARO Speciaalstoelen

recaro speciaalstoel ellermeyer

RECARO speciaalstoelen zijn anders dan bij een op maat gemaakte autostoel die alleen geschikt is voor één persoon, volledig individueel instelbaar. De RECARO stoelen zijn zowel elektrisch als manueel instelbaar.

Vooral in de auto komen rugklachten snel naar voren, omdat je niet even kort kunt gaan staan of lopen om de rug te ontlasten. Zijwaartse krachten en trillingen dragen ook al niet bij om rugpijn te verlichten. RECARO autostoelen bieden meer ondersteuning dan een standaard autostoel en kunnen een oplossing bieden voor uw rugpijn.

Daarbij heeft RECARO gekozen voor multifunctionele stoelen. Anders dan een op maat gemaakt stoel die alleen geschikt is voor één persoon, biedt RECARO stoelen die individueel instelbaar zijn. Elektrisch of manueel, de keus is aan u. Een investering die zich terug betaalt, zakelijk en privé!

Bij Ellermeyer kijken we altijd welke speciaalstoel het beste bij u past. Indien u kiest voor een individueel instelbare speciaalstoel van RECARO, dan zullen wij er zorg voor dragen dat u de stoel op de juiste manier instelt en gebruikt.

RECARO autostoelen zijn tevens leverbaar met een zijairbag, zodat uw veiligheid gewaarborgd blijft.

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383