speciaalstoel2017-07-12T16:33:31+00:00

Speciaalstoel nodig?

SPECIAALSTOEL

Autostoelen worden volgens standaardmaten ontwikkeld voor mensen met een gemiddeld postuur. Deze standaard autostoelen bieden vaak niet genoeg steun en veroorzaken veel rug-, schouder-, en nekklachten door een verkeerde zithouding. Een speciaalstoel biedt dan uitkomst.

Een speciaalstoel in de auto inbouwen kan op verschillende manieren. Wij kunnen de originele autostoel aanpassen of de autostoel geheel vervangen voor een op maar gemaakte speciaalstoel.

Voor een op maat gemaakte speciaalstoel werkt Ellermeyer uitsluitend met stoelen van ASS en Recaro. Deze twee merken bieden hoogwaardige speciaalstoelen voor in de auto. Zowel ASS als Recaro bieden autostoelen op maat met een perfecte pasvorm. Uiteraard zijn de autostoelen voorzien van het Duitse TÜV-kenmerk voor veiligheid.

In onze showroom beschikken we over een speciale Test&Meet stoel. Hier worden u maten opgenomen en wordt de situatie in uw eigen auto zoveel mogelijk nagebootst. De keuze voor het type stoel wordt primair bepaald door zowel de lichaamslengte als het gewicht van de bestuurder. Op basis van deze gegevens wordt uw individuele stoel-op-maat bepaald. In onze showroom staan alle beschikbare modellen zodat u uitgebreid kennis kunt maken met het nieuwe zitten op maat. Naast autostoelen bieden wij ook professionele stoelen voor buitendienstmedewerkers, chauffeurs in beroepsvervoer en bestuurders van bedrijfsvoertuigen.

Verlengde stoelslede en lendesteunen
In sommige gevallen kan een bestaande autostoel d.m.v. een zogenaamde stoelslede worden aangepast zodat de stoel maximaal naar voren of naar achteren kan worden verschoven. Dit om het in/ en uitstappen te vergemakkelijken en meer beenruimte te creëren. Extra steun voor onderrug is mogelijk door het inbouwen van een opblaasbare lendesteun in uw bestaande autostoel.

ASS Speciaalstoelen

ASS autostoelen Ellermeyer

Comfortabel en ontspannen achter het stuur zitten zonder dat u last heeft van uw benen, nek en rug. ASS-autostoelen zijn ontwikkeld om deze klachten te voorkomen. ASS heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van individueel zitconfort.

Het ASS programma is modulair opgebouwd waardoor we bij Ellermeyer in staat zijn voor iedere lichaamslengte en voor ieder gewicht de juiste oplossing te bieden. ASS speciaalstoelen zijn ergonomisch doordacht, waardoor wij de autostoel op elke centimeter van u lichaam kunnen aanpassen en in de auto kunnen inbouwen. (meer…)

Lendesteun

Een lendesteun biedt onder andere extra steun voor de onderrug.Deze dragen bij aan extra zitcomfort tijdens het werk of de autorit. Ellermeyer kan de lendesteun netjes in uw autostoel monteren, waarbij u de keuze kunt maken uit Elektrische of manuele bediening. Omdat geen stoel hetzelfde is, en omdat de wensen van de klant kunnen varieren, werken we bij Ellermeyer met een breed assortiment lendesteunen. Zo zijn wij in staat u de best mogelijke oplossing te bieden.

Lees verder om de diverse mogelijkheden te bekijken.  (meer…)

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383