///massage systeem autostoel
massage systeem autostoel2017-07-12T16:33:32+00:00

massage systeem

massage systeem autostoel
Een massage systeem ingebouwd in de autostoel biedt u extra luxe, ontspanning én veiligheid. Ellermeyer werkt met een 12 volt pneumatisch 2-zone massagesysteem welke wij integreren in de rugleuing van de autostoel. Het systeem bestaat uit diverse kussens die door opblazen en leeglopen een aangenaam massage effect teweeg brengt. Het materiaal maakt het massagesysteem bijzonder duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen van stoelverwarming.

Wist u dat een massage systeem ook bijdraagt aan uw veiligheid? Het systeem zorgt ervoor dat u tijdens de rit ontspannen maar alert blijft en het voorkomt slaperigheid. Tevens voorkomt het een pijnlijke of vermoeide rug tijdens lange ritten waardoor u fitter en pijnvrij op uw bestemming aankomt.

Het massage systeem kunnen wij bij Ellermeyer leveren in combinatie met een lederen auto-interieur en/of stoelverwarming. Uiteraard is het ook mogelijk om het systeem in de bestaande autostoel met fabrieksbekleding in te bouwen.

Het massagesysteem kan uiteraard ook op de bijrijdersstoel of in de achterbank van de auto gemonteerd worden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383