//comfortabel onderweg
comfortabel onderweg2017-07-12T16:33:32+00:00

COMFORTABEL ONDERWEG

Comfortabel onderweg. Bij Ellermeyer beseffen we dat naast een speciaalstoel ook het aanpassen van de originele autostoel vele mogelijkheden biedt. Met een rugkussen of lendekussen heeft u op de juiste plek betere ondersteuning tijdens het autorijden en komt u zonder klachten en uitgerust op uw bestemming aan. Ook kunt u de autostoel bij Ellermeyer upgraden en laten voorzien van een mooi ingebouwde stoelverwarming of de inbouw van een massagesysteem.

ASS Speciaalstoelen

ASS autostoelen Ellermeyer

Comfortabel en ontspannen achter het stuur zitten zonder dat u last heeft van uw benen, nek en rug. ASS-autostoelen zijn ontwikkeld om deze klachten te voorkomen. ASS heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van individueel zitconfort.

Het ASS programma is modulair opgebouwd waardoor we bij Ellermeyer in staat zijn voor iedere lichaamslengte en voor ieder gewicht de juiste oplossing te bieden. ASS speciaalstoelen zijn ergonomisch doordacht, waardoor wij de autostoel op elke centimeter van u lichaam kunnen aanpassen en in de auto kunnen inbouwen. (meer…)

massage systeem

massage systeem autostoel
Een massage systeem ingebouwd in de autostoel biedt u extra luxe, ontspanning én veiligheid. Ellermeyer werkt met een 12 volt pneumatisch 2-zone massagesysteem welke wij integreren in de rugleuing van de autostoel. Het systeem bestaat uit diverse kussens die door opblazen en leeglopen een aangenaam massage effect teweeg brengt. Het materiaal maakt het massagesysteem bijzonder duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen van stoelverwarming.

(meer…)

Lendesteun

Een lendesteun biedt onder andere extra steun voor de onderrug.Deze dragen bij aan extra zitcomfort tijdens het werk of de autorit. Ellermeyer kan de lendesteun netjes in uw autostoel monteren, waarbij u de keuze kunt maken uit Elektrische of manuele bediening. Omdat geen stoel hetzelfde is, en omdat de wensen van de klant kunnen varieren, werken we bij Ellermeyer met een breed assortiment lendesteunen. Zo zijn wij in staat u de best mogelijke oplossing te bieden.

Lees verder om de diverse mogelijkheden te bekijken.  (meer…)

stoelverwarming inbouwen

stoelverwarming, autostoel, ellermeyer

Stoelverwarming biedt extra comfort op koude dagen of als extra warmte voor u rug, tijdens het autorijden.

De stoelverwarming bestaat uit een electrisch verwambare mat die we onder de bekleding van de autostoel plaatsen. Met de eenvoudige twee standen bediening verwarmt u binnen enkele seconden uw koude bekleding. Naast kou biedt een stoelverwarming ook comfort wanneer u last heeft van uw rug, of als u rug en benen tijdens lange ritten vermoeid aanvoelen.

Laat u uw autostoelen met leder bekleden? Dan is de inbouw (meer…)

STANDKACHEL

Comfortabel warm voor iedereen

Standkachels kunnen in praktisch iedere auto ingebouwd worden. Een aangenaam warm interieur bij het instappen, geen bevroren ramen en direct vrij zicht hangen niet af van de grootte van de auto. Ellermeyer biedt met de standkachel van Webasto een top oplossing voor ieder type auto.

Ongeacht het type auto dat u rijdt, met een standkachel krijgt u het comfort dat u wenst!

Een voorverwarmde auto biedt in veel alledaagse situaties veel voordelen en comfort. Voorkom dat u ’s ochtends vroeg op weg naar werk in een ijskoude auto stapt! Of ijs van uw ruiten schrapen in uw avondjurk? In de winter wordt de auto veelal nog vaker gebruikt dan in de zomer en niet iedereen heeft de mogelijkheid de auto in een verwarmde garage te ze parkeren. Een standkachel laat zich eenvoudig terug verdienen. Heeft u al een rekensom gemaakt? (meer…)

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383