//comfort voor motor en scooter
comfort voor motor en scooter2018-02-20T16:33:09+00:00

COMFORT VOOR MOTOR EN SCOOTER

Comfort voor motor en scooter. Bij Ellermeyer hebben we een jarenlange ervaring op het gebied van comfortabel onderweg zijn met de motor of scooter. Denk hierbij aan het het aanpassen van de vorm, hardheid van het zadel, het naar eigen wens opnieuw bekleden van uw zadel, het inbouwen van een zadelverwarming of gelpack.

Een motorzadel is een algemeen onderdeel van de motor terwijl elk mens anders is. Ervaart u een slechte zit tijdens de motorrit of heeft u last van rug of benen, dan kan het aanpassen van de vorm en/of hardheid van het zadel de oplossing zijn. Bij het opnieuw opbouwen van zo’n zadel kunt u er ook voor kiezen om deze direct uit te rusten met een zadelverwarming, een extra gelpack en meedenken hoe u het zadel wilt laten bekleden.

Wij werken samen met particulieren bij het ontwerpen van het zadel voor bijvoorbeeld Cafe Racers en Chopperzadels maar ook voor diverse fabrikanten als Harley Davidson, Yamaha en Piaggio.

Bent u op zoek naar meer comfort tijdens de motor- of scooter rit of wilt u uw zadel naar eigen wens restylen, dan bent u bij Ellermeyer aan het juiste adres!

INFO MOTORBEURS 2018
contact formulier

Verwarmen van motorzadel of scooterzadel

Motorzadel verwarming kunnen we bij Ellermeyer praktisch in elk type motor of scooter inbouwen. Een zadelverwarming biedt extra warmte tijdens koude dagen.

U zit minder verkrampt op de motor en daardoor neemt u ook veiliger deel aan het verkeer. Als u uw motorzadel of scooterzadel bij ons opnieuw laat bekleden of aanpassen, dan is het voor ons eenvoudig om uw zadel direct te laten voorzien van een verwarmingselement.

ellermeyer zadelverwarming motor en scooter

Gelpack inbouwen

Een gelpack inbouwen in uw motorzadel of scooterzadel is aan te raden wanneer u het gevoel heeft dat uw zadel te hard is, of als u na tijdens de wat langere ritten pijn (uitstraling) voelt.

Het gelpack materiaal dat wij gebruiken is uniek in de motor- en scooter branche. In plaats van een goedkoop gelpack te gebruiken bouwen wij een hoogwaardig siliconen materiaal in dat bestaat uit noppen, ontwikkeld vanuit de medische wereld. Hierdoor behalen wij veel betere resultaten bij het voorkomen van uitstraling naar de benen. Het materiaal is vast van vorm zodat het nimmer zal gaan lekken. 

Een Gelpack inbouwen in uw motorzadel hoeft niet altijd ten koste te gaan van de vorm van uw zadel. Wel zullen wij samen met u ook kritisch naar de vorm van het motorzadel kijken om te bepalen of u een juiste zitpositie heeft.

Het gelpack zorgt voor meer zitcomfort en is bestand tegen hoge en lage temperaturen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal zodat u het gelpack niet meer hoeft te vervangen.

Rijdt u ook met lagere temperaturen? Dan is wellicht zadelverwarming een uitkomst. Geheel naar uw wens, aangepast voor uw comfort.

Lees ook eens de review van The Riding Reporters. Zij hebben vele uren doorgebracht op hun motor met een Ellermeyer gelzadel.

Review Gelpack

Motorzadel verhogen of verlagen

Een motorzadel verhogen of verlagen. Is uw zadel te hard? Een niet fijn zittend zadel kan klachten veroorzaken  door onder andere een slechte doorbloeding. 

Of werkt u aan een Cafe Racer? Ook hierin kunnen wij uitkomst bieden. Uw zadel kunnen we eenvoudig verhogen of verlagen, harder of juist een beetje zachter maken. Of voorzien van een gelpack voor nog meer zitcomfort.

Naast het aanpassen van de vorm van uw motorzadel of scooterzadel kunnen wij een zadel ook geheel opnieuw opbouwen. We bouwen dan geheel naar uw wens vanaf het plaatwerk een compleet nieuw zadel. Vormgeving en ontwerp kunt u samen met onze specialisten geheel zelf bedenken. Werkt u aan een Cafe Racer dan zorgen wij ervoor dat ook het zadel één wordt met de rest van het voertuig.

Rijdt u ook met lagere temperaturen? Dan is wellicht zadelverwarming een uitkomst. Geheel naar uw wens, aangepast voor uw comfort.

Heeft u een wens die hier niet bij staat? Overleg het met een van onze specialisten, zij kunnen uw wens werkelijkheid maken en u hierin adviseren. Wij helpen u graag verder!

Contact

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met de aanpassing aan uw motorzadel, maken we graag een afspraak met u en uw motor. Wij kunnen dan samen met u goed bepalen welke aanpassing het meest geschikt zijn om voor u de meeste ideale zitpositie te verkrijgen.

Wij maken ook:

Scooterzadel bekleden

Een scooterzadel bekleden kunt u om uiteenlopende reden overwegen. Op dit gebied heeft Ellermeyer een jarenlange ervaring opgebouwd. Zowel voor reparaties, vervangen van de bekleden of een compleet nieuw ontwerp. Alles is mogelijk.

Diverse scooterbedrijven door heel Nederland komen speciaal bij Ellermeyer hun scooterzadel bekleden. Daarnaast werken we vaak nauw samen met uiteenlopende bedrijven die de branding van hun organisatie ook graag terugzien op een scooterzadel.  Een geheel eigen ontworpen scooterzadel conform de stijl van de orderneming behoort momenteel steeds Lees verder

Motorzadel bekleden en/of aanpassen

Uw motorzadel bekleden of aanpassen? Ellermeyer is de specialist op het gebied van bekleden, (her)ontwerpen en aanpassen van motorzadels. Sinds 1946!

Onze hoofdactiviteiten:

  • Custom motorzadels maken naar uw ontwerp (of ons ontwerp)
  • Extra comfort toevoegen d.m.v. een gelpack
  • Zadelverwarming
  • Restauratie van een bestaand zadel

Dus, voor een geheel nieuw, uniek, op maat gemaakt ontwerp bent u aan het juiste adres of het nu een Cafe Racer, Chopper of Classic Moto is. Onze specialisten helpen u graag en kunnen Lees verder

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383