/Comfort
Comfort2017-07-12T16:46:53+00:00

COMFORT

Auto’s worden steeds beter en veiliger. Op het gebied van uitvoering kan de automobilist tegenwoordig ook steeds meer kiezen uit vele optie’s en extra’s. Behalve een aantal specifieke producten, de autostoel en het open dak. Bij Ellermeyer bent u ook hiervoor aan het juiste adres.

Zit u niet goed? Last van uw benen tijdens lange autoritten? Wij kunnen uw autostoel geheel naar wens aanpassen. Denk aan een rugkussen, lendekusen, lumbaal-kussen of een DEFA rugkussen. Daarnaast is het ook mogelijk om stoelmassage in te bouwen.

Houdt u uw huidige autostoel liever intact? Dan kunt u kiezen voor een compleet nieuwe (aangepaste) speciaalstoel. Wij werken onder andere met merken als ASS en Recaro.

Andere zaken die het comfort tijdens uw autorit veraangenamen zijn speciale luchtvering, een opendak, een voorverwarmde auto (standkachel) of stoelverwarming. Ook voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Naast comfort voor de auto bieden we een aantal mogelijkheden voor op de motor of scooter. Denk hierbij aan zadelverwarming, gelpacks en geheel aanpassen van uw zit.

opendaken

rijden met een lichamelijke beperking

Ellermeyer heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het achteraf inbouwen van opendaken in auto’s en bedrijfswagens. Voor iedereen die veel onderweg is, is een optimaal comfort van groot belang. Wat is er prettiger dan de zon op je huid voelen, frisse lucht inademen en genieten van het gevoel van vrijheid? Met een fraai opendak kunt u dit ervaren.

Lees verder

comfort voor de autostoel

comfort voor de autostoel

Comfortabel onderweg. Bij Ellermeyer beseffen we dat naast een speciaalstoel ook het aanpassen van de originele autostoel vele mogelijkheden biedt. Met een rugkussen of lendekussen heeft u op de juiste plek betere ondersteuning tijdens het autorijden en komt u zonder klachten en uitgerust op uw bestemming aan. Ook kunt u de autostoel bij Ellermeyer upgraden en laten voorzien van een mooi ingebouwde stoelverwarming of de inbouw van een massagesysteem.

Lees verder

speciaalstoelen

speciaalstoelen

Autostoelen zijn volgens standaard maten ontwikkeld voor mensen met een gemiddeld postuur. Geen lichaam is echter hetzelfde waardoor in een autostoel vaak niet de juiste zithouding kan worden ingesteld. Hierdoor kan de autostoel veelal niet voldoende steun bieden op de juiste plaats waardoor rug-, schouder-, en nekklachten kunnen ontstaan.

Ook voor mensen met een lichamelijke beperking biedt een opmaat-autostoel mogelijk een oplossing. In samenwerking met vooraanstaande merken als ASS en Recaro kunnen wij bij Ellermeyer met een speciaalstoel de perfecte pasvorm en zithouding aanmeten. Lees verder om een idee te krijgen van alle mogelijkheden.

Lees verder

standkachel

ellermeyer standkachel van webasto

Een voorverwarmde auto biedt in veel alledaagse situaties veel voordelen en comfort. Voorkom dat u ’s ochtends vroeg op weg naar werk in een ijskoude auto stapt! Of ijs van uw ruiten schrapen in uw avondjurk? In de winter wordt de auto veelal nog vaker gebruikt dan in de zomer en niet iedereen heeft de mogelijkheid de auto in een verwarmde garage te ze parkeren. Een standkachel laat zich eenvoudig terug verdienen.

Lees verder

comfort voor motor en scooter

comfort voor motor of scooter

Comfort voor op de motor of scooter. Ellermeyer is specialist op het gebied van hermoduleren en aanpassen van motor- en scooterzadels. Een zadelverwarming draagt bij aan uw comfort. Ellermeyer heeft reeds jarenlange ervaring in het inbouwen van verwarmingselementen in motor- en scooterzadels. Lees verder over de diverse mogleijkheden die wij u kunnen bieden.

Lees verder

luchtvering

luchtvering voor auto of bedrijfswagen

Autorijden betekent voor vele vrijheid en mobiliteit. In samenwerking met Rijschool Reade geven wij gespecialiseerde aangepaste rijlessen aan mensen met een beperking. Reade is meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van aangepaste rijlessen.

Lees verder

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383