//Zadel bekleden
Zadel bekleden2018-02-20T17:39:35+00:00

zadel bekleden

Het zadel bekleden van uw motor of scooter biedt vele voordelen. Ellermeyer heeft een jarenlange ervaring op dit gebied.

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u uw motorzadel of scooterzadel (opnieuw) wilt laten bekleden.

Gewoon opnieuw bekleden omdat de huidige bekleden versleten is? Of liever een geheel nieuw, uniek ontwerp? Bij Ellermeyer bekleden we dagelijks diverse zadels van allerlei merken.

In goed overleg met de klant stellen we vast wat de wensen zijn. Denk hierbij ook aan het binnenwerk van het zadel. Dit kunnen wij geheel naar wens aanpassen, zowel vorm, als hardheid van het zitvlak.  Met een zeer uitgebreid, trendy en hoogwaardig assortiment aan stoffen en (kunst) leder, kunnen we aan elke wens voldoen. Heeft u een eigen ontwerp of logo dat u graag in uw zadel verwerkt? Onze specialisten doen dit dagelijks en hebben in de loop der jaren al zeer uiteenlopende projecten naar tevredenheid afgerond.

Ook het opnieuw opbouwen van het zadel interieur voor o.a. Cafe Racers, Choppers of een Classic Motor is mogelijk. Samen bepalen wij de vorm en het design.

Veel is bij ons mogelijk, geen vraag is te gek.

ellermeyer motorzadel bekleden

Informatie aanvragen

 • Eigen design

 • Borduren (eigen) logo

 • Verhogen of verlagen zitting

 • Inbouw uniek gelpack

 • Inbouw 4 standen verwarming

 • Restauratie

Scooterzadel bekleden

Een scooterzadel bekleden kunt u om uiteenlopende reden overwegen. Op dit gebied heeft Ellermeyer een jarenlange ervaring opgebouwd. Zowel voor reparaties, vervangen van de bekleden of een compleet nieuw ontwerp. Alles is mogelijk.

Diverse scooterbedrijven door heel Nederland komen speciaal bij Ellermeyer hun scooterzadel bekleden. Daarnaast werken we vaak nauw samen met uiteenlopende bedrijven die de branding van hun organisatie ook graag terugzien op een scooterzadel.  Een geheel eigen ontworpen scooterzadel conform de stijl van de orderneming behoort momenteel steeds vaker tot onze standaard werkzaamheden. 

 

Naast onze klanten werken we ook veel direct met de consument. Gewoon opnieuw bekleden? Een geheel nieuw, uniek, op maat gemaakt ontwerp met logo? Welke type scooter u ook rijdt, elk zadel kunnen wij voor u naar wens aanpassen. 

Indien u er voor kiest uw zadel opnieuw te bekleden of een geheel nieuw (eigen) ontwerp wil, dan denken we graag met u mee. Wij bieden naast een ruim aanbod aan zeer uiteenlopende stoffen van zowel leder als synthetisch leer en kunststof. Om uw zadel nog exclusiever te maken kunnen wij deze voorzien van een bies, een geborduurd logo of andere extra’s. Uiteraard is het mogelijk om meerdere stoffen in één zadel te combineren.

Heeft u een idee? Stuur met behulp van onderstaand formulier uw gegevens en eventuele afbeeldingen naar ons toe of kom langs, wij denken graag met u mee!

Informatie aanvragen

Motorzadel bekleden en/of aanpassen

Uw motorzadel bekleden of aanpassen? Ellermeyer is de specialist op het gebied van bekleden, (her)ontwerpen en aanpassen van motorzadels. Sinds 1946!

Onze hoofdactiviteiten:

 • Custom motorzadels maken naar uw ontwerp (of ons ontwerp)
 • Extra comfort toevoegen d.m.v. een gelpack
 • Zadelverwarming
 • Restauratie van een bestaand zadel

Dus, voor een geheel nieuw, uniek, op maat gemaakt ontwerp bent u aan het juiste adres of het nu een Cafe Racer, Chopper of Classic Moto is. Onze specialisten helpen u graag en kunnen dit geheel voor u uit handen nemen met een geweldig resultaat. Veel is mogelijk, geen vraag is te gek. En met de meest trendy en kwalitatief hoogwaardige stoffen.

Materialen:

Wij hebben ruim aanbod aan zeer uiteenlopende stoffen van zowel leder als synthetisch leer en kunststof. Om uw zadel nog exclusiever te maken kunnen wij deze voorzien van een bies, een geborduurd logo of andere extra’s. Uiteraard is het mogelijk om meerdere stoffen in één zadel te combineren.

Heeft u een idee?

 • Stuur een mail met uw gegevens en eventuele afbeeldingen naar info@ellermeyer.nl
 • Kom langs op de Hoogoorddreef 70 in Amsterdam (Bij Johan Cruijff Arena)

Wij denken graag met u mee!

Informatie aanvragen

Wij maken ook:

Verwarmen van motorzadel of scooterzadel

Motorzadel verwarming kunnen we bij Ellermeyer praktisch in elk type motor of scooter inbouwen. Een zadelverwarming biedt extra warmte tijdens koude dagen.

U zit minder verkrampt op de motor en daardoor neemt u ook veiliger deel aan het verkeer. Als u uw motorzadel of scooterzadel bij ons opnieuw laat bekleden of aanpassen, dan is het voor ons eenvoudig om uw zadel direct te laten voorzien van een verwarmingselement.

Gelpack inbouwen

Een gelpack inbouwen in uw motorzadel of scooterzadel is aan te raden wanneer u het gevoel heeft dat uw zadel te hard is, of als u na tijdens de wat langere ritten pijn (uitstraling) voelt.

Het gelpack materiaal dat wij gebruiken is uniek in de motor- en scooter branche. In plaats van een goedkoop gelpack te gebruiken bouwen wij een hoogwaardig siliconen materiaal in dat bestaat uit noppen, ontwikkeld vanuit de medische wereld. Hierdoor behalen wij veel betere resultaten Lees verder

Motorzadel verhogen of verlagen

Een motorzadel verhogen of verlagen. Is uw zadel te hard? Een niet fijn zittend zadel kan klachten veroorzaken  door onder andere een slechte doorbloeding. 

Of werkt u aan een Cafe Racer? Ook hierin kunnen wij uitkomst bieden. Uw zadel kunnen we eenvoudig verhogen of verlagen, harder of juist een beetje zachter maken. Of voorzien van een gelpack voor nog meer zitcomfort.

Naast het aanpassen van de vorm van uw motorzadel of scooterzadel kunnen wij een zadel ook geheel Lees verder