//Zadel bekleden
Zadel bekleden 2017-09-18T15:17:04+00:00

zadel bekleden

Het zadel bekleden van uw motor of scooter biedt vele voordelen. Ellermeyer heeft een jarenlange ervaring op dit gebied.

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u uw motorzadel of scooterzadel (opnieuw) wilt laten bekleden.

Gewoon opnieuw bekleden omdat de huidige bekleden versleten is? Of liever een geheel nieuw, uniek ontwerp? Bij Ellermeyer bekleden we dagelijks diverse zadels van allerlei merken.

In goed overleg met de klant stellen we vast wat de wensen zijn. Denk hierbij ook aan het binnenwerk van het zadel. Dit kunnen wij geheel naar wens aanpassen, zowel vorm, als hardheid van het zitvlak.  Met een zeer uitgebreid, trendy en hoogwaardig assortiment aan stoffen en (kunst) leder, kunnen we aan elke wens voldoen. Heeft u een eigen ontwerp of logo dat u graag in uw zadel verwerkt? Onze specialisten doen dit dagelijks en hebben in de loop der jaren al zeer uiteenlopende projecten naar tevredenheid afgerond.

Ook het opnieuw opbouwen van het zadel interieur voor o.a. Cafe Racers, Choppers of een Classic Motor is mogelijk. Samen bepalen wij de vorm en het design.

Veel is bij ons mogelijk, geen vraag is te gek.

ellermeyer motorzadel bekleden

Informatie aanvragen

  • Eigen design

  • Borduren (eigen) logo

  • Verhogen of verlagen zitting

  • Inbouw uniek gelpack

  • Inbouw 4 standen verwarming

  • Restauratie

motorzadel bekleden

Uw motorzadel bekleden of aanpassen? Ellermeyer is de specialist op het gebied van bekleden, (her)ontwerpen en aanpassen van motorzadels.

Gewoon opnieuw bekleden? Een geheel nieuw, uniek, op maat gemaakt ontwerp met logo? Opnieuw opbouwen van het zadel interieur voor o.a. Cafe Racer, Chopper of Classic Motor? (meer…)

scooterzadel bekleden

Een scooterzadel bekleden? Bij Ellermeyer is alles mogelijk! Een eigen idee of ontwerp voor je scooterzadel? Door het toepassen van diverse technieken in combinatie met een breed assortiment aan stoffen, materialen en designs is het mogelijk een zadel geheel naar eigen wens samen te stellen. (meer…)

wij maken ook:

zadel aanpassen

zadel aanpassen

Zadel aanpassen op maat!

Uw zadel te hard? Een verkeerd model? Of werkt u aan een Cafe Racer? Ook hierin kunnen wij uitkomst bieden. Uw zadel kunnen we eenvoudig verhogen of verlagen, harder of juist een beetje zachter maken. Of voorzien van een gelpack voor nog meer zitcomfort. (meer…)

gelpack

zadelverwarming voor scooter of motor
zadelverwarming voor scooter of motor
zadelverwarming voor scooter of motor

Uw zadel te hard? Of een verkeerd model?Ook hierin kunnen wij uitkomst bieden. Uw zadel kunnen we eenvoudig verhogen of verlagen, harder of juist een beetje zachter maken. Of voorzien van een gelpack voor nog meer zitcomfort. Rijdt u ook met lagere temperaturen? Dan is wellicht zadelverwarming een uitkomst. Geheel naar uw wens, aangepast voor uw comfort. Lees ook eens de review van (meer…)

zadelverwarming

zadelverwarming voor scooter of motor

Zadelverwarming kunnen we bij Ellermeyer praktisch in elk type motor of scooter inbouwen. Een zadelverwarming biedt extra warmte tijdens koude dagen. U zit minder verkrampt op de motor en daardoor neemt u ook veiliger deel aan het verkeer. Als u uw motorzadel of scooterzadel bij ons opnieuw laat bekleden of aanpassen, dan is het voor ons eenvoudig om uw zadel direct te laten voorzien van een verwarmingselement.

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383