//lederen autointerieur
lederen autointerieur2017-07-12T16:33:37+00:00

lederen autointerieur

Een lederen autointerieur heeft klasse, geeft een luxueus en comfortabel uiterlijk en is sterk en duurzaam. Ook is leer praktisch in uw interieur, vuil is makkelijk schoon te maken en geurtjes blijven niet hangen. Leer neemt de temperatuur van uw lichaam aan en neemt geen stof op. En u kunt een leren interieur helemaal aanpassen aan uw wensen. Wij kunnen in elk type auto een leren interieur monteren in elke gewenste kleur en kwaliteit leer.

Exclusieve ontwerpen
Onze specialisten kunnen naar aanleiding van uw wensen en eisen een op-maat-gemaakt ontwerp ontwikkelen voor uw interieur. De mogelijkheden zijn legio. U kunt kiezen uit verschillende soorten en kwaliteiten leer in vele kleuren, met of zonder geborduurd of in het leer gedrukt logo en uiteraard elke soort en kleur stiknaden of piping. Leer kunnen we op verschillende manieren verwerken, strak, geplooid, de Spyker wieber style met of zonder verschillende soorten perforatie. Op uw verzoek plaatsen wij stoelverwarming in de stoelen. Uw armsteunen, deurpanelen en DVD hoofdsteunsystemen horen hier ook bij. Vloermatten met leren of stoffen bies in de gewenste kleur maken het interieur af.

Old Timers

Ellermeyer werkt nauw samen met de Dutch Car Restorers

Voor het autointerieur van uw old-timer opnieuw laten bekleden of repareren bent u bij Ellermeyer aan het juiste adres. Als lid van de Dutch Car Restorers beschikken wij over de juiste machines en uitrusting om alle nodige specialistische werkzaamheden aan uw klassieker uit te kunnen voeren.

Ellermeyer heeft uitstekend opgeleide vaklieden in dienst met een enorme kennis van de oorspronkelijk gebruikte materialen en technieken. Deze vakmensen beheersen de aloude ambachtelijke vaardigheden nog tot in de vingertoppen.

Als Dutch Car Restorers beschikken wij bovendien over uitgebreide technische documentatie van vele honderden oldtimers en klassiekers.

reparatie

Heeft uw lederen interieur een beschadiging, dan is het niet altijd nodig om de gehele auto opnieuw te laten bekleden. Bij Ellermeyer beschikken we over een zeer breed assortiment van zeer uiteenlopende stoffen, en (kunst)leer huiden. Is uw interieur beschadigd, dan zijn wij bijna altijd in staat dit te repareren. Dit geldt ook voor de originele stoffen af fabriek bekleding.

Voorbeelden

Door de jaren heen hebben wij zeer uiteenlopende opdrachten afgerond met betrekking tot het autointerieur. Bent u van plan om het interieur van uw auto aan te passen of te vernieuwen? Neem dan eens een kijkje in onze foto galerie.

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383