/Bekleden
Bekleden2018-10-15T21:01:45+00:00

BEKLEDERIJ

De beklederij is van oudsher de basis van Ellermeyer techniek. Daar waar het allemaal begon ruim 70 jaar geleden. Nog steeds wordt hier elke dag door een enthousiast en creatief team met veel passie het bekleedvak uitgeoefend. Ellermeyer is specialist op het gebied van het met leer bekleden van autointerieurs, motorzadels en scooterzadels, bootinterieur, kantoorinrichtingen, meubelstoffering en diverse andere speciale projecten.

Hiervoor is kennis, ervaring en vakmanschap nodig. Kennis en ervaring om te weten welke materialen, technieken en methodes moeten worden toegepast. En creativiteit om gedurfde, eigentijdse dessins en oplossingen te ontwikkelen. En vakmanschap om dit alles tot in de kleinste details uit te voeren tot in de perfectie.

lederen autointerieur

bekleden van autointerieur

Een lederen auto interieur heeft klasse, geeft een luxueus en comfortabel uiterlijk en is sterk en duurzaam. Ook is leer praktisch in uw auto interieur, vuil is makkelijk schoon te maken en geurtjes blijven niet hangen. Leer neemt de temperatuur van uw lichaam aan en neemt geen stof op. En u kunt een leren interieur helemaal aanpassen aan uw wensen. Bij Ellermeyer is veel mogelijk op het gebied van een leder auto interieur. Wij werken met hoogwaardige materialen, een uitgebreid aanbod in kleuren en design, altijd toegepast op uw persoonlijke wensen.

Meer informatie

motorzadel bekleden

motorzadel aangepast en bekleed

Ook voor het bekleden en/of aanpassen van uw  motorzadel bent u bij Ellermeyer aan het juiste adres.

Gewoon opnieuw bekleden? Een geheel nieuw, uniek, op maat gemaakt ontwerp met logo? Opnieuw opbouwen van het zadel interieur voor o.a. Cafe Racer, Chopper of Classic Motor? Onze specialisten helpen u graag en kunnen dit geheel voor u uit handen nemen met een geweldig resultaat. Veel is mogelijk, geen vraag is te gek. En met de meest trendy en kwalitatief hoogwaardige stoffen.

Meer informatie

scooterzadel bekleden

motorzadel aangepast en bekleed

Een eigen idee of ontwerp voor je scooterzadel? Bij Ellermeyer is praktisch alles mogelijk. Door het toepassen van diverse technieken in combinatie met een breed assortiment aan stoffen, materialen en designs is het mogelijk een zadel geheel naar eigen wens samen te stellen.

Ook voor de zakelijke markt biedt een gepersonaliseerd scooterzadels voordelen. Meer exposure, meer uitstraling met een huisstijl scooterzadel.

Heeft u een idee? Stuur dit per e-mail naar ons toe of kom langs, wij denken graag met u mee!

Meer informatie

boot interieur

rijden met een lichamelijke beperking

Ook op het gebied van bootbekleding is Ellermeyer specialist. Projecten als de Silvestris Aquamotive en X-craft geven goed de hoge kwaliteit aan, die Ellermeyer levert.

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw bootinterieur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uiteraard ook bij ons terecht als uw bootbekleding beschadigd is, de kussen hun beste tijd hebben gehad  of andere onderdelen van het interieur wilt laten bekleden.

Wij werken zowel vanuit onze beklederij in Amsterdam Zuidoost als op locatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

kantoor inrichtingen

luchtveer systeem voor een rolstoel auto

Ellermeyer werkt samen met diverse architecten om de meest uiteenlopende bijzondere projecten op gebied van kantoor- en wooninrichtingen te realiseren. Denk hierbij aan het (met leder) bekleden van bijvoorbeeld muurdelen, trapdelen of meubelstukken.

meubel stoffering

rijden met een lichamelijke beperking

Ook voor het (opnieuw) stofferen van uw (terras) meubels kunt u bij ons terecht. Met het complete assortiment aan verschillende materialen is het mogelijk om voor elke toepassing de juiste oplossing te bieden.

speciale projecten

buggaboo voor Fergie gemaakt door Ellermeyer Amsterdam

Ellermeyer Techniek heeft een reputatie op het gebied van speciale projecten. Juist omdat wij zo veel verschillende disciplines in huis hebben weet men ons te vinden bij bijzondere projecten waarbij vaak een combinatie van onze expertises nodig is voor de totaaloplossing.

Een greep uit de projecten van de afgelopen jaren;

Kharma Visionare International produceert high-end audio producten en distribueert dit wereldwijd via een selectief netwerk dealers en distributeurs. Op het gebied van Audio Video producten leveren ze tevens maatwerk op individueel verzoek waar alles wat de klant maar wenst mogelijk is. Zo is de Visionaire ontstaan in samenwerking met Ellermeyer. Een AV-tvmeubel met een ingebouwd beeldscherm van meer dan 3 meter lang. Bekleedt met de hoogste kwaliteit Litano leer.

Your Content Goes Here

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383