//Sortimo bedrijfswageninrichting
Sortimo bedrijfswageninrichting2018-02-06T13:26:02+00:00

Sortimo bedrijfswageninrichting

Sortimo bedrijfswageninrichting, Innovaties voor professionals

Ellermeyer is officieel Sortimo Service Center. Veel innovatieve ideeën van Sortimo zijn standaard geworden in de markt. Sortimo heeft in samenwerking met alle Europese merken bedrijfswagens een passende inrichting ontworpen. Ook biedt Sortimo bedrijfswageninrichtingen per beroepsgroep, zoals schilders en timmerlieden. In 1994 was Sortimo de eerste in de industrie met een DIN en ISO 9001 certificaat. De kwaliteit van Sortimo producten is getest en goedgekeurd door de Duitse TÜV.

Sortimo bedrijfswageninrichtingen zijn veilig, waardevast en zijn 25% lichter met 30% meer bergruimte dan de conventionele systemen. Op het gebied van veiligheid en flexibiliteit is Sortimo zijn tijd ver vooruit. Als gereedschap niet goed is opgeborgen kan bij een noodstop of aanrijding rondslingerend materiaal desastreuze gevolgen hebben. De Sortimo koffercollectie biedt voor alle beroepsgroepen vele opbergmogelijkheden. Nieuw in het assoritment is CarMo , De kleinste, snel wisselbare bedrijfswageninrichting speciaal voor stationwagons, SUV’s en MPV’s. Ideaal voor vertegenwoordigers en iedereen die een “mobiel kantoor”rijdt.

Sortimo bedrijfswageninrichting Ellermeyer Amsterdam
Video Sortimo

Bedrijfswageninrichting per automerk

Bekijk ook eens onze brochures specifiek gericht op uw merk bedrijfsauto.

Sortimo heeft voor de veel verkochte merken een merk specifieke brochure voor uw bedrijfswageninrichting. Bekijk hiernaast de brochure voor een bedrijfsauto van Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault of Volkswagen.

Staat uw merk er niet tussen? Of heeft u specifieke wensen voor uw bedrijfwageninrichting? neem dan contact met ons op! Bij Ellermeyer gaan we graag vrijblijvend een gesprek met u aan om uw specifieke wensen uit te werken tot een passend voorstel.

brochure bedrijfswageninrichting Fiat
Brochure bedrijfswageninrichting Ford
Brochure Bedrijfswageninrichting Mercedes-Benz
Brochure bedrijfswageninrichting Opel
Brochure bedrijfswageninrichting Peugeot
Brochure bedrijfswageninrichting Renault
Brochure bedrijfswageninrichting Volkswagen
Brochure bedrijfswageninrichting Citroen

Sortimo Productoverzicht

Van het oorspronkelijke idee – de blauwe stalen koffer – tot aan het omvangrijke BOXXen programma, automanager en de beproefde bedrijfswageninrichtingen, heeft Sortimo zijn pionierswerk tot mark- en innovatieleider uitgebouwd.

Alle productlijnen van Sortimo zijn TÜV-goedgekeurd op de geteste kwaliteit. Sortimo is mondiaal leider wat betreft veiligheid van de lading. Alle crashtests worden met beladen auto’s uitgevoerd om een eerlijk testresultaat te verkrijgen.

Globelyst

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo Globelyst

Globelyst zorgt voor orde in de wagen.

De Sortimo Globelyst bedrijfswageninrichting schept orde in uw auto. De vele extra’s en nieuwe functionaliteiten maken het zoeken in de bedrijfswageninrichting makkelijker en maken efficiënter werken mogelijk – in elke branche. Door de bijzondere materiaalsamenstelling uit sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt Sortimo met Globelyst voor de hoogste kwaliteit.

 

Sortimo HD

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo HD

Sortimo HD onderscheidt zich door een extreme belastbaarheid, omdat de componenten overwegend uit composietmateriaal bestaan. Sortimo HD is bijzonder licht, goed te reinigen en bezit een glad oppervlak, dat extreem robuust, vuilafstotend en krasvast is.

  • Extreem te belasten
  • Extreem stoot- en krasvast
  • Absoluut vuilafstotend
  • Oneindig veel mogelijkheden, omvangrijk accessoirespakket

Workmo

ellermeyer bedrijfswageninrichting Amsterdam

WorkMo staat voor Work Mobility. Sortimo heeft een multifunctioneel systeem ontwikkeld, dat als werk-, transport- en opbergsysteem kan worden gebruikt.

Sortimo WorkMo – het mobiele werkstation met een maximum aan flexibiliteit!

Simpleco by Sortimo Mini

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo Simpleco Mini

Simpleco van Sortimo Mini is een optimale bedrijfswageninrichting speciaal voor kleine transportwagens. Opdat u de laadruimte van uw transportwagen nog voor omvangrijke goederen kunt gebruiken, wordt Simpleco eenvoudig aan het dak van uw auto opgehangen. Deze bedrijfswageninrichting kunt u zelf monteren en wordt na bestelling in de Online-Shop zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd.

Flexrack

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo FlexRack

Wanneer u gehaast bent, wordt de veiligheid dikwijls vergeten. FlexRack is ideaal om deze situatie te vermijden. De innovatieve rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze niet alleen bijzonder licht, maar munten ze bovendien uit met een extreem hoge draagkracht van 120 kg.

Vloer- en Wandbekleding

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo Vloeren Wanden

VLOER- EN WANDBEKLEDING VOOR HET BEHOUDEN VAN DE WAARDE VAN UW BEDRIJFSWAGEN

De basis van elke bedrijfswageninrichting is een vloer- en wandbekleding, die zowel dient als bescherming maar ook de basis vormt voor een stabiele bevestiging van de inrichting. Vloeren van Sortimo, de toonaangevende fabrikant van bedrijfswageninrichtingen, passen precies in de wagen en zijn vervaardigd van Noors berkenhout. De afzonderlijke houtlagen zijn duurzaam watervast verlijmd.

TopSystem

Met het Sortimo TopSystem bieden wij een flexibele opbouw voor uw vervoerswensen op het dak van de auto. Het veelzijdige TopSystem van licht materiaal garandeert een hoog draagvermogen bij een laag eigengewicht.

De laadcapaciteit kan daardoor met een veelvoud worden verhoogd. Door zijn bijzondere constructie van geëloxeerd aluminium en solide RVS is het TopSystem corrosiebestendig en dus bijzonder duurzaam.

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo TopSystem

Mobiel kantoor

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo Mobiel kantoor

Sortimo biedt niet alleen omvangrijke oplossingen voor de bedrijfswagen en de werkplek, maar ook voor de buitendienst. Daarvoor hebben wij diverse oplossingen ontwikkeld, die zowel in bedrijfswagens als in personenauto’s kunnen worden gebruikt. 

Koffers en BOXXen

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo koffer en BOXXen

De basis van Sortimo is gelegen in de koffer en het eenvoudige, maar geniale idee, om kleine onderdelen te ordenen en toch transporteerbaar te houden. Daaruit ontwikkelde zich de mobiele werkplaats. Om die reden zet Sortimo in op goed doordachte ordeningssystemen, die naadloos in de bedrijfswageninrichtingen kunnen worden geïntegreerd. Daarbij is de koffer evenals een aantal schuif- en draagbare boxen meer dan ooit een belangrijk bestanddeel. 

Accessoires

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo Accessoires

Als aanvulling op onze bedrijfswageninrichtingen en omvangrijke opbergmogelijkheden biedt Sortimo een ruime keuze aan accessoires. Beginnend bij A voor Autobrandblusser tot Z voor Zwaailicht. En zelfs wanneer u een speciale wens heeft, zullen wij ons best doen, deze te vervullen.

Hier vindt u een overzicht van het omvangrijke accessoire-programma van Sortimo. 

Meer informatie

Ellermeyer bedrijfswageninrichting Sortimo

Voor meer informatie over de inbouw van een Sortimo systeem kunt u het beste contact met ons opnemen! Meer informatie over Sortimo vindt u op de sortimo website.

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383