/Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting2017-07-12T16:46:53+00:00

BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Comfortabel en veilig zakelijk rijden is een specialiteit van Ellermeyer. Wij maken compleet nieuwe inrichtingen met op-maat-oplossingen of met de producten van het topmerk bedrijfswageninrichting Sortimo maar wij passen ook uw bestaande voertuig aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor elke bedrijfstak de beste oplossing bieden.

De Sortimo bedrijfswageninrichting wordt in overleg met de klant eerst grafisch in 3D uitgewerkt. Wij denken hierin tot in details met u mee zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan tijdens de werkzaamheden.

Naast een Sortimo bedrijfswageninrichting kunnen wij ook maatwerk leveren. Met onze hout- en metaalbewerkingsafdelingen kunnen wij voor elk probleem de juiste oplossing bieden.

Onder een bedrijfswageninrichting valt bij ons onder andere ook het inrichten van calamiteiten- of reddingsvoertuigen. Ellermeyer voldoet aan de eisen die aan dit soort voertuigen worden gesteld.

bekijk de film

Sortimo bedrijfswagen inrichting

bedrijfswageninrichting Sortimo

Sortimo bedrijfswageninrichting, Innovaties voor professionals

Ellermeyer is officieel Sortimo Service Center. Veel innovatieve ideeën van Sortimo zijn standaard geworden in de markt. Sortimo heeft in samenwerking met alle Europese merken bedrijfswagens een passende inrichting ontworpen. Ook biedt Sortimo bedrijfswageninrichtingen per beroepsgroep, zoals schilders en timmerlieden. In 1994 was Sortimo de eerste in de industrie met een DIN en ISO 9001 certificaat.

Lees verder

betimmeringen

bedrijfswageninrichting betimmeringen

Bedrijfswageninrichting op maat gemaakt. Wij kunnen uw bedrijfswagen op maat betimmeren. De wanden kunnen worden verstevigd door middel van lat-om-lat betimmering. Vloeren met antislipkunnen we verhogen en verstevigen. Een dubbele vloer met opbergvakken eronder behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben alle kennis en vakmanschap in huis hiervoor.

Naast onze houtbewerkingsafdeling heeft Ellermeyer ook een metaalbewerkingsafdeling. Hierdoor zijn we in staat om de gehele inrichting op maat te maken, vakkundig geheel naar uw wensen

Lees verder

luchtvering

bedrijfswageninrichting luchtvering

Een Luchtveersysteem is tegenwoordig een steeds belangrijker aspect om toe te passen in de lichte bedrijfswagenbranche. Bij Ellermeyer passen we een luchtveersysteem onder andere toe voor rolstoelvervoer, servicevoertuigen,reddingsvoortuigen zoals ambulances enbrandweerauto’s, personenvervoer,dierentransport, campers en autotransport.

Luchtvering draagt bij aan meer comfort, een betere wegligging en biedt de mogelijkheid om een voertuig eenvoudig te laten zaken en stijgen.

Lees verder

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383