Rolstoelbus2017-07-12T16:33:30+00:00

Ellermeyer bouwt voor zowel particulieren als voor bedrijven in persoenenvervoer, autobussen om tot rolstoelbus. Een rolstoelbus is geschikt voor het veroveren van één of meerdere personen die in een rolstoel zitten. Over het algemeen is het mogelijk om 3 tot maximaal 6 personen te vervoeren met een rolstoelbus. Dit is deels afhankelijk van de afmetingen van de passagiers en de rolstoel waarin zij zitten.

Het ombouwen van een bus tot rolstoelbus bevat onder andere een nieuwe vloer, eventueel aangepaste binnen- / hemelbekleding, een inrijplatform of rolstoellift, een systeem om de rolstoel vast te zetten en zorgen voor de aanwezigheid van een automatische 3-punts autogordel.

De ombouw wordt altijd op de wensen van de klant afgestemd. Ellermeyer biedt diverse oplossingen voor het rolstoelvervoer in een bus. Denk hierbij aan de inbouw van een flexibele vloer zodat u altijd de gewenste configuratie kunt samenstellen voor het vervoer van meerdere personen. Tevens is het bij Ellermeyer mogelijk om luchtveringssystemen in te laten bouwen dat bijdraagt aan meer comfort tijdens het vervoer. Geschikt voor zowel rolstoel vervoer als voor standaard personen vervoer.

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383