Remmen2017-07-12T16:33:31+00:00

remmen

ellermeyer autoaanpassingen, handrem systeem bij lichamelijke beperkingen

Remmen tijdens het autorijden is lastig als u een lichamelijke beperking heeft. Ellermeyer autoaanpassingen biedt diverse oplossingen zoals onder andere een handbedrijfsrem of een remslof.

Handbedrijfsrem

Een handbedrijfsrem is een simpele praktische oplossing bij onvoldoende kracht in uw benen of voeten om het rempedaal volledig te kunnen bedienen. Remmen doet u dan door middel van het van u  afduwen van een hendel die gemonteerd wordt op het stuur. De hendel kan links of rechts op uw stuur worden bevestigd en is tevens opklapbaar. Het rempedaal bij de voeten wordt opklapbaar gemaakt zodat u meer ruimte heeft en een andere berijder deze kan terugklappen.

Remslof

Heeft u nog wel wat kracht in uw voeten of benen maar is de coördinatie wat minder tijdens het remmen dan is de remslof een goede oplossing.? De remslof is een schoenafdruk met opstaande randen waarin de voet geplaatst wordt en niet meer kan wegschuiven bij het remmen. Kogellagers zorgen voor een lichte bediening. De remslof is voor vrouwen ook leverbaar in diverse maten haken.

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383