/autoaanpassingen
autoaanpassingen2017-07-12T16:46:53+00:00

AUTOAANPASSINGEN

Autoaanpassingen bij Ellermeyer: Wij kijken voorbij de grenzen van uw beperking.

Ellermeyer heeft een naam hoog te houden als het aankomt op autoaanpassingen. Ellermeyer Techniek past elke auto aan zodat iedere automobilist met een beperking of oudere automobilist zelfstandig kan rijden. Ook voor mee-rij situaties biedt Ellermeyer een breed scala aan mogelijkheden. Met goed doordachte oplossingen en individuele maatwerkproducten zorgt het technische team van Ellermeyer voor uw mobiele vrijheid op een veilige en verantwoorde manier.

” Uw wens hierbij is onze uitdaging”

Onze oplossingen lopen gelijk met de technische ontwikkelingen en de wensen van onze klanten die steeds persoonlijker en specifiek worden. Naast functionaliteit is esthetiek steeds belangrijker.
Op basis van uw wensen, mogelijkheden en beperkingen kunnen wij u een aankoopadvies voor uw auto geven. Bovendien beschikken wij over een inhouse rijschool met aangepaste auto waar u kunt leren omgaan met uw nieuwe of gewijzigde rijomstandigheden ter voorbereiding op uw rijtest met het CBR.

Er zijn regelmatig CBR “pasdagen” op verschillende plaatsen in Nederland. Onze vergaand aan te passen lesauto’s worden ingezet op deze dagen. Op deze manier kan er in korte tijd duidelijkheid gegeven worden over de juiste aanpassingen waarmee gelest of gereden kan worden.

Als u contact met ons opneemt kunnen we u hierover verder informeren.

Ellermeyer is aangesloten bij de Auto Aanpasbedrijven Nederland, de AAN. Deze organisatie valt onder de sectie Auto-aanpasbedrijven Nederland van de RAI.

een lichamelijke beperking

rijden met een lichamelijke beperking

Autorijden met een lichamelijke beperking. Al bijna 70 jaar zetten wij ons in voor het bieden van zelftandigheid in mobiliteit voor mensen met een lichamelijke beperking. Van een gaspedaal verplaatsen, hulp bij sturen, remmen en schakelaars bedienen, tot zeer complexe autoaanpassingen als een bus zelf besturen met een joystickbesturing.

Lees verder

autorijden in je rolstoel

rijden met een lichamelijke beperking

Gebonden aan een rolstoel maar toch volledig zelfstandig autorijden? Ellermeyer bouwt complete rolstoelauto’s met diverse “instap” mogelijkheden zodat u in uw eigen rolstoel plaats neemt achter het stuur.

Autorijden kunt u zelf, wij zijn deskundig in het bouwen van digitale besturingssyememen van de auto. Denk hierbij aan een joystick, een fietsstuur of een ministuur van Paravan als de oplossing voor uw individuele mobiliteit.

Lees verder

de rolstoel meenemen

rijden met een lichamelijke beperking

Ellermeyer heeft jarenlange ervaring op het gebied van vervoer met rolstoelen. Met een ruim aanbod van diverse rolstoelliften (o.a. daklift, kofferbaklift of interieurlift) bedenken we voor elke situatie de gewenste maat-oplossing. Bent u rolstoel gebonden en wilt u graag zelf autorijden? Wij bouwen complete rolstoel-auto’s zoals joystickauto’s, een auto met fietsstuur of een ministuur van Paravan. Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte oplossing.

Lees verder

hulp bij in- en uitstappen

rijden met een lichamelijke beperking

Is het in en uit de auto stappen een probleem voor u? Niet voor Ellermeyer. Wij bieden een breed scala aan oplossingen van een simpele handgreep tot geavanceerde hulpsystemen om eenvoudig in- en uit de auto te stappen

Lees verder

luchtveer systemen

luchtveer systeem voor een rolstoel auto

Voor meer comfort onderweg kiest u voor een luchtveringsyteem. Een auto of bus kan met de standaard vering nog schokkerig zijn tijdens het rijden. Zit u in een rolstoel dan kan het comfort tijdens de rit een stuk verbeterd worden als de auto is voorzien van een luchtveringsysteem. Ellermeyer werkt al jaren nauw samen met VB-Airsuspensions, een absolute specialist op het gebied van ontwikkelen van luchtveringsystemen voor auto’s en bussen.

Lees verder

aangepaste autorijles

rijden met een lichamelijke beperking

Autorijden betekent voor vele vrijheid en mobiliteit. In samenwerking met Rijschool Reade geven wij gespecialiseerde aangepaste rijlessen aan mensen met een beperking. Reade is meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van aangepaste rijlessen.

Lees verder

ellermeyer

 
direct contact: 020 3428383